Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών: «Η αληθινή Ιστορία του λαού μας δεν είναι γραμμένη στα σχολικά βιβλία!»

Αγαπητέ μαθητή–μαθήτρια.
Κρατάς ένα γράμμα των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ προς εσένα, για την αλήθεια της Ιστορίας που δεν την γράφουν τα σχολικά βιβλία, ούτε τη λένε στις σχολικές γιορτές. Για την αλήθεια του λαού μας, που όταν λέγεται μισή είναι χειρότερη κι απ΄ τα ψέμματα. Δε σου λέμε να πιστέψεις ότι διαβάσεις εδώ, χωρίς να το σκεφτείς και χωρίς να το ελέγξεις. Ρώτα, διάβασε βιβλία, σκέψου! Η αλήθεια είναι γραμμένη με αίμα απ’ το λαό και μπορείς να τη βρείς. Ψάξτην.
* Θα σου πούνε για το δικτάτορα Μεταξά, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα. Δε θα σου πούνε όμως πώς έγινε αυτός ο δικτάτορας πρωθυπουργός. Έκανε πραξικόπημα; Πώς επέβαλε τη δικτατορία του; Δε θα σου πούνε ότι ο Μεταξάς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από όλα τα κόμματα της Βουλής (εκτός από το ΚΚΕ), δηλάδή απ’ το κόμμα των φιλελευθέρων του Θ. Σοφούλη κι από το Λαϊκό Κόμμα του Παν. Τσαλδάρη. Θα σου κρύψουν ότι ο φασισμός είναι επιλογή του αστικού πολιτικού συστήματος, κάποιες φορές που το συμφέρει ή που δεν έχει άλλη επιλογή.
* Με παρόμοιο άλλωστε τρόπο ανέβηκε στην εξουσία κι ο «τρελός» ο Χίτλερ κι οι άλλοι φασίστες φίλοι τους σε άλλες χώρες (Ιταλία, Πορτογαλία, Βουλγαρία, Ουγγαρία κλπ). Ο Φασισμός γιγαντώθηκε στρατιωτικά χάρη στην ενίσχυση που απλόχερα του παρείχαν δεκάδες μεγάλοι μονοπωλιακοί όμιλοι των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αγγλίας και της Γαλλίας (Ford, General Motors, IBM).
* «Ο ηρωϊκός ελληνικός στρατός στην Αλβανία κατατρόπωσε τους Ιταλούς» - λένε στις γιορτές. Σωστά. Δε λένε όμως: Αυτός ο ηρωϊκός στρατός, όταν επιτέθηκαν οι Γερμανοί, νικήθηκε «από την υπεροπλία του αντιπάλου»; Ή τον «πούλησαν» και τον παρέδοσαν χωρίς μάχη οι κυβερνήτες της χώρας, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Παπάγος κι οι άλλοι «αρχιστράτηγοι» του Ελληνικού στρατού;
* «Οι Έλληνες αντιστάθηκαν ηρωϊκά στους Γερμανούς κατακτητές» - λένε. Κι εδώ σου κρύβουν πάλι τη μισή αλήθεια. Αντιστάθηκαν οι Έλληνες ηρωϊκά. Πράγματι. Αντστάθηκαν όμως «όλοι» οι Έλληνες; Ήταν «όλοι μαζί» τότε; Ή ένα μέρος του αστικού πολιτικού κόσμου την κοπάνησε στο Κάϊρο, μαζί με το θυσαυροφυλάκιο της χώρας, στην «αγκαλία» της Αγγλίας και προετοιμαζόταν για την επόμενη μέρα για να τσακίσει το εαμικό κίνημα και το λαό (βλ.Δεκέμβρης 44) κι ένα ένα άλλο μέρος φόρεσε τη στολή των γερμανοτσολιάδων όπως τους έλεγαν κι υπηρετούσαν τα στρατεύματα κατοχής των Γερμανών;
* Δε θα σου πούν - και το κρύβουν - ότι ο λαός έμεινε μόνος του, με μοναδικό όπλο το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ, την ΕΠΟΝ, τις οργανώσεις που τον υπεράσπισαν, που οργάνωσαν την αντίσταση, που πολέμησαν τον κατακτητή, που προστάτεψαν το σοδειά του λαού, που απελευθέρωσαν τη μισή Ελλάδα πολύ πριν φύγουν οι Γερμανοί, που λειτούργησαν σχολεία, θέατρα και σισίτια στις ελεύθερες περιοχές. Που οργάνωσαν ελεύθερες εκλογές.
* Κανένας δε θα σου πει μέσα στη «γιορτή» ότι οι «Εθνικιστές» του καθεστώτος Μεταξά παρέδοσαν τους φυλακισμένους κι εξόριστους κομμουνιστές στους κατακτητές, αντί να τους επιτρέψουν να πάνε στο μέτωπο για να πολεμήσουν, όπως ζητούσαν οι ίδιοι. Κι όταν ήρθε η κατοχή των Γερμανών, αυτοί οι ίδιοι πάλι «υπερεθνικόφρoνες» φόρεσαν τις κουκούλες του χαφιέ για να καταδίδουν τον αγωνιζόμενο λαό.
* Θα σου μιλήσουν για τις «θυσίες των Ελλήνων» και για «το ΌΧΙ που είπε ο λαός». Αλλά θα ξεχάσουν να σου πούνε ότι το ΟΧΙ είναι υποχρέωση του λαού, όταν καταπιέζεται όπως σήμερα. Και θα συνεχίσουν να σε καλούνε σήμερα να λες «ΝΑΙ» στην πολιτική τους και να αποφεύγεις τους αγώνες και τις θυσίες.
* Δε θα σου πούνε ότι οι φωνές της «λογικής» και του «ρεαλισμού» της υποταγής υπήρχαν πάντα, και τότε. Και δε θα σου πούνε ότι ο λαός όσες φορές μεγαλούργησε, όπως τότε, το έκανε βάζοντας πάνω απ΄ όλα τις λαϊκές ανάγκες και ελευθερίες, και αδιαφόρησε για τις φωνές των γονατισμένων «ρεαλιστών» που καλούσαν σε σωφροσύνη και υποταγή - όπως κάνουν και σήμερα.
* Άλλοι πάλι θα σου πούνε για «κατοχή» που δήθεν έχουμε και σήμερα. Κι ίσως σου πούν και για την ανάγκη να αντισταθούμε όπως τότε. Δε θα σου πούνε όμως ότι οι Έλληνες αντιστασιακοί ποτέ δε φιλοδόξησαν να αλλάξουν το καθεστώς των κατακτητών απ΄ τα μέσα. Ενώ αυτοί που μιλάνε για «κατοχή» απ΄ την τρόϊκα (δηλαδή την ΕΕ ), απ΄ την άλλη μεριά υπερασπίζονται τη συμμετοχή της χώρας μας στην ΕΕ, περισσότερο ακόμα κι απ΄ τους αστούς.
* Θα σου πούνε για «μια χούφτα Έλληνες ...». Σωστά. Κι ύστερα θα προσπαθούν μονίμως να σε πείσουν ότι δε γίνεται να τα βάζεις σήμερα με όσους πίνουν το αίμα του λαού, της οικογένειας σου, με τους εκμεταλλευτές, γιατί είναι «παντοδύναμοι».
Εσύ κράτα το μήνυμα: Η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί!
Κι οι καταχτητές ή οι εκμεταλευτές, τρέμουν τη λαϊκή οργή
και τον οργανωμένο λαϊκό αγώνα.
* Κανένας δε θα σου πεί ότι αυτοί που αγωνίζονταν για να ελευθερώσουν την Ελλάδα, θυσιάζοντας και τη ζωή τους, πάλευαν, παράλληλα με την απελευθέρωση απ΄ τον κατακτητή, και για την κοινωνία των αναγκών και των ονείρων τους. Αυτή που θα κατοχυρώνει το δικαίωμα στη δουλειά, στη μόρφωση, στον ελεύθερο χρόνο και θα απαγορεύει την ανεργία, την πείνα, τα ναρκωτικά. Αυτή που οργάνωνε κι ονειρευόταν και το ΕΑΜ: «λαοκρατία» έλεγε τότε το ΕΑΜ. Σήμερα το σύγχρονο περιεχόμενο της πάλης του ΕΑΜ είναι ο αγώνας για λαϊκή εξουσία και λαϊκή οικονομία. Μια κοινωνία όπου αυτός ο λαός που παράγει τον πλούτο, υλικό και πνευματικό, θα τον δικαιούται και θα τον απολαμβάνει. Δε θα υπάρχουν παράσιτα, τραπεζίτες, βιομήχανοι, κεφαλαιοκράτες που να πίνουν το αίμα και τον ιδρώτα του λαού, που θα κλέβουν τον κόπο τον γονιών σου.
* Απομόνωσε το ναζιστικό-φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Είναι μέρος του σάπιου πολιτικού συστήματος που στερεί δικαιώματα και στοιβάζει ανέργους. Δουλεύουν για τα αφεντικά. Στηρίζει στην πράξη την πολιτική που ετοιμάζει για σένα το σύστημα, αφού φτιάχνει δουλεμπορικά γραφεία για 18 ευρώ τη μέρα (360 ευρώ το μήνα) χωρίς ασφάλιση! Τα ίδια που θέλει η τρικομματική κυβέρνηση και η Τρόικα! Βάλε στη γωνία τους εκπροσώπους της σε κάθε σχολείο! Είναι συμμορία, μπράβοι της νύχτας ενάντια στο λαό. Είναι απόγονοι των ναζιστών.
Αγαπητέ μαθητή – μαθήτρια.
Εμείς σου βάζουμε μερικά ερωτήματα που διευκολύνουν το ψάξιμο της αλήθειας. Η ιστορία όμως κι η αλήθεια της είναι και δική σου υπόθεση. Και είναι δίπλα σου. Η ιστορία αυτή είναι ζωντανή ακόμα. Ίσως να είναι ο παππούς ή η γιαγιά σου. Ίσως να είναι η φωτογραφία του σκοτωμένου συγγενή που έχετε στο σαλόνι σας. Και σίγουρα είναι αυτά τα γερόντια που κρατούν το λάβαρο των αγωνιστών της εθνικής αντίστασης. Η ΠΕΑΕΑ. Αυτοί έγραψαν αυτές τις «λαμπρές σελίδες». Βρες τους. Ρώτα τους. Κάλεσέ τους στο σχολείο σου να σου μιλήσουν γι’ αυτά που έζησαν. Γι’ αυτά που έκαναν και που είναι ανάγκη να τα μαθαίνουμε, γιατί χρειάζεται να τα ζωντανέψουμε με τη νέα αντεπίθεση και αντίσταση της εποχής μας. Για να φέρουμε πιο κοντά τη νίκη του λαού μας στις νέες συνθήκες.

12 σχόλια:

  1. Και φυσικά κανένας δεν θα τους πει, ούτε το ΠΑΜΕ, αλλά ούτε και τα σχολικά βιβλία για τον εμφύλιο και για το πως οι κομμουνιστές -και όχι μόνο αυτοί βέβαια- αιματοκύλισαν την Ελλάδα, και ήθελαν να γίνει και αυτή μια Λαϊκή Δημοκρατία.

    Βλέπουμε την κατάληξη του καπιταλισμού και του κοινοβουλευτισμού που μετατράπηκε σε κοινοβουλευτική δικτατορία, αλλά έχουμε δει ήδη και την κατάληξη των Λαϊκών δημοκρατιών.
    Έτσι, για να μη ξεχνιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μπορούσε μια ανακοίνωση να είναι πιο σιχαμερή από αυτήν. Τα ορφανά συντρόφια του παππούλη Στάλιν προτού πιάσουν στο στοματάκι τους το όνομα του εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, θα πρέπει να κάνουν πλύσεις με ροδόσταμο και γαργάρες με hexalene.
    Διότι σε αντίθεση με το διπλό "ΟΧΙ" του Εθνάρχου (1: Στους Ιταλούς και 2: στους Άγγλους, το οποίο και οδήγησε στην δολοφονία του) ο Ζαχαριάδης και η παρέα του δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να παραδόσει την πατρίδα του στον Στάλιν και τους Σοβιετικούς. Το απέδειξε άλλωστε όταν υπέγραψε την παράδοση της Μακεδονίας στον Τίτο το '46.

    Πράγματι τα σχολικά βιβλία δεν γράφουν (ευτυχώς για τα σταλινικά στρουμφάκια) την πλήρη αλήθεια. Δεν γράφουν για τον Μελιγαλά ούτε για την τρούπα του Φενεού και τις λοιπές φρικαλεότητες των συντρόφων του ΕΛΑΣ, ούτε για τις σφαγές των αθώων στα Λιόσια, ούτε για την Ελένη Παπαδάκη. Δεν γράφουν για την Οχράνα του Άντον Κάλτσεφ, τους ντόπιους συνεργάτες των Γερμανοβουλγάρων που μετά το παίξανε ΚΚΕδες και πατριώτες. Ούτε για τα παιδομαζώματα, ούτε για τις σφαγές των παπάδων και των δασκάλων με τα κονσερβοκούτια. Και καλώς δεν τα γράφουν, γιατί αυτά τα μίση δεν πρέπει να διαιωνίζονται, κάτι φυσικά που δεν το συμμερίζεται το ΚΚΕ.
    Και φυσικά δεν παραλείπει να χύσει το δηλητήριό του το ΠΑΜΕ κατά της Χρυσής Αυγής, κάτι αναμενόμενο, αφού οτιδήποτε μυρίζει Χριστό και Ελλάδα τους προκαλεί εμετό.

    Αν θέλουν λοιπόν τα σταλινικά στρουμφάκια να επικαλούνται την μελέτη της Ιστορίας, πολύ ευχαρίστως να το κάνουμε, αλλά πρώτα αυτούς δεν τους συμφέρει, γιατί οι κόκκινες σημαίες τους είναι βαμμένες με αίμα αθώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν συμφωνώ με πολλά με το ΚΚΕ αλλά "Η χρυσή αυγή μυρίζει Χριστό και Ελλάδα;"
    Τους στίχους του Γερμενή που αποκαλεί τον Ιησού "μπ...δο" και "γ....νο" (ΦΡΙΚΗ) τους διάβασες;

    Τα Waffen SS που φοράει ο Κασιδιάρης δεν επιτέθηκαν κατά της Ελλάδος; Δεν σκότωσαν τόσους και τόσους;

    Η Χ.α είναι οργάνωση ψυχοπαθών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέχασες να πεις ότι ο Κασιδιάρης φοράει και περιβραχιόνιο με τη Σβάστικα, και ότι εχει αφησει κοντο χιλτερικο μουστάκι. Πώς σου ξέφυγαν αυτά;

      Διαγραφή
  4. Αμάν καημός να κατηγορούν όλοι την ΧΑ. Έλεος πια, λες και όλοι οι άλλοι είναι άγιοι. ΟΚ, δεν είναι και "Κοινωνία", ούτε "μονή Εσφιγμένου", αλλά είναι οι μόνοι που τολμούν να μιλούν (και λίγο οι Α.Ε) για τη Νέα Τάξη, και να καταγγέλουν τη Μασωνία και τον ανθελληνικό ρόλο της.
    Η ταύτιση με το Ναζιστικό κόμμα του Αδόλφου Χίτλερ στην Γερμανία είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, με σκοπό απλά να δημιουργήσει εντυπώσεις και να ξυπνήσει αντανακλαστικά στην κοινωνία.
    Αν πρέπει να γίνουν κάποιες αναφορές στο παρελθόν, αυτές έχουν να κάνουν με τον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά, και όποιος δεν είναι κολλημένος ας ψάξει να μάθει για το έργο του.
    Όμως ένα κόμμα δεν καταξιώνεται από τις αναφορές στο παρελθόν, αλλά από τις πρακτικές του θέσεις για το παρόν. Και η ΧΑ έχει θέσεις και απαντήσεις σε καίρια προβλήματα του λαού, την ώρα που άλλοι δεν θέλουν να τα δουν. Και γιαυτό και η λαϊκή στήριξη είναι ολοένα και μεγαλύτερη. Το θέμα δεν είναι ιδεολογικό, αλλά πρακτικό, και έχει να κάνει με το πρόταγμα της Εθνικής επιβίωσης, κόντρα στα σχέδια της διεθνούς Σιωνιστικής συμμορίας.
    Και ας πάει το ΠΑΜΕ να κουρεύεται. Όσο δεν μπορεί να αφουγκραστεί τα προβλήματα του κοσμάκη, τόσο θα γελοιοποιείται και θα καταβαραθρώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρε Κασσιδιάρη και SS: http://ixnos.blogspot.gr/2012/05/waffen-ss.html

    Πάρε στίχους του βουλευτή της Χ.Α Καιάδα - Γερμενή: http://www.kosvoice.gr/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/item/7403-%CE%BF-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%AE%CF%82

    Πάρε και ναζιστικά εξώφυλλα (μέχρι πρόσφατα μάλιστα): http://www.inews.gr/30/einai-nazi.htm

    Τελικά οι της χ.α δεν είναι μόνο ψυχοπαθείς αλλά και ψεύτες και "χέστηδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ενώ τα κόκκινα φασιστάκια δεν ειναι;...ούτε ψεύτες ούτε χέστηδες!...ε;

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή, χρυσαυγίτη, δέχεσαι ότι είσαι "χέστης" και ψεύτης (το ψυχοπαθής ίσως δεν πείραξε) αλλά το βρίσκεις ο.κ αφού (νομίζεις ότι) είναι και οι ... άλλοι.

      Μάλλον έχουν δίκιο όσοι σχολιάζουν την ευφυΐα σας.

      ΥΓ. Κανά σχολιάκι στην ουσία αυτών των λινκ θα κάνεις; Μήπως μετά την (κακή) παράσταση πρέπει να εμποδίζουμε και τον βουλευτή σας να τραγουδά και να βρίζει τον Χριστό;

      Διαγραφή
    3. Όχι, γιατί τα κόκκινα φασιστακια εχουν το ακαταλογιστο.

      Διαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΟ 40!
    ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΧΜΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛ-ΠΟΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    «... Ο πόλεμος όπου η δικτατορία ετοιμάζεται να σκοτώσει τα παιδιά σου, να φέρει το θάνατο στα γυναικόπαιδα και την καταστροφή και τον αφανισμό σ' ολόκληρη τη χώρα, δεν είναι αγώνας για την πατρίδα μας. Είναι μια άδικη και μάταιη ανθρωποσφαγή για το χατήρι των Άγγλων πλουτοκρατών αφεντικών του Μεταξά, του Γλύξμπουργκ, του Μανιαδάκη, του Διάκου και της παρέας τους.»
    ... Καλούμε τους πολεμιστές μας ν' αρνηθούν να πολεμήσουν πέρ' απ' τα σύνορα της πατρίδας μας. Τι ζητάμε στην Αλβανία; Που μας πάνε; Ο λαός μας δε θέλει δεύτερο Σαγγάριο!

    «... Η Κεντρική επιτροπή καλεί τους φαντάρους, τους ναύτες και τους αεροπόρους μας να πάρουν στα χέρια τους τις διοικήσεις των μονάδων τους, εκλέγοντας προσωρινές επιτροπές, που ν' αντιπροσωπεύουν όλους, απ' το στρατιώτη μέχρι το στρατηγό, όσοι συμφωνάνε σε τούτο το πρόγραμμα δράσης: Να προτείνουν ειρήνη στους απέναντι αντιπάλους τους και ν' απαιτήσουν, απ' το άλλο μέρος, παραίτηση της κυβέρνησης, σχηματισμό προσωρινής αντιπολεμικής αντιδικτατορικής κυβέρνησης Μετώπου εθνικής σωτηρίας - ειρήνης, σταμάτημα του πολέμου, ακύρωση των πολιτικών και στρατιωτικών συμφωνιών που κλείστηκαν με τους εγγλέζους και προσανατολισμό της χώρας προς τη Σοβιετική Ένωση.

    »... Η Κεντρική επιτροπή καλεί την εργατική τάξη κι ιδιαίτερα τους εργάτες μεταφορών, ναυτεργάτες, λιμενεργάτες, αυτοκινητιστές κι εργάτες πολεμικών εργοστασίων, να εφαρμόσουν το πιο φαρδύ ενιαίο εργατικό αντιπολεμικό μέτωπο με τους αρχηγούς και με τους εργάτες, με όλους όσοι συμφωνάνε στην πλατφόρμα του Μετώπου εθνικής σωτηρίας - ειρήνης, συγκροτώντας επιτροπές εργοστασιακές κι επιχείρησης και σωματειακές ομάδες και να παλαίψουν με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις, με ΚΩΛΥΣΙΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, με οικονομικές και πολιτικές απεργίες.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΗ ΠΟΛΕΜΑΤΕ-ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟΑΛΗΤΕΣ ΙΤΑΛΟΙ ΑΜΑΧΗΤΙ!ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ!ΑΥΤΑ ΦΩΝΑΖΑΝΕ!!!

    ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΥΝΟΝΑΖΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥΣ...ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!
    [ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΑ ΟΠΛΑ!
    ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΑΝ ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙΑ!!!!
    ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΜΑΖΙ!ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ!!
    ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!ΔΩΣΑΝ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ!
    ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΥΣΑ κλπ...
    ( ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΤΗΣ "ΚΑΚΙΑΣ" ΚΑΙ "ΥΠΟΥΛΗΣ" ΕΛΛΑΔΑΣ!ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!)]
    ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Η "ΠΑΠ.ΑΡΙΑ" ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΟΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΕΘΗΚΕ..
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΑ "ΔΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!...ΒΓΗΚΑΝ...ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!
    ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΒΙΕΤΟ-ΧΜΕΡ ΣΦΑΖΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 49!ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΠΑΛΙΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΟΧΡΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΝΟΦΙΤΕΣ ΑΤΟΦΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ!!!!ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΓΑΝΕ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ!ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΡΝΟΜΑΜΑ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΙΑ!ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

    ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΑΤΑΝΟΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ!
    ΚΑΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΥΒΑΝ ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΑΛΙΟΚΟΤΕΣ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ!
    ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ!ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ!
    ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΙΔΙΑ-ΧΡΥΣΑ ΦΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΡΟΜΟΦΙΔΙΑ!
    ΔΡΟΜΟ ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!
    ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!
    ΔΡΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα και ένα χρυσαυγίτικο τρολλ!! χαχα... αν νομίζεις ότι στριμωγμένος κάνεις την ντριπλα ότι δήθεν τα χώνεις και στην χ.α είσαι γελασμένος

      ΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
      Ο φασισμός του Μουσολίνι χτύπησε την Ελλάδα πισώπλατα, δολοφονικά και ξετσίπωτα με σκοπό να την υποδουλώσει και εξανδραποδίσει. Σήμερα όλοι οι έλληνες παλαίβουμε για τη λευτεριά, την τιμή, την εθνική μας ανεξαρτησία. Η πάλη θα είναι πολύ δύσκολη και πολύ σκληρή. Μα ένα έθνος που θέλει να ζήσει πρέπει να παλαίβει, αψηφώντας τους κινδύνους και τις θυσίες. Ο λαός της Ελλάδας διεξάγει σήμερα έναν πόλεμο εθνικοαπελευθερωτικό, ενάντια στο φασισμό του Μουσολίνι. Δίπλα στο κύριο μέτωπο και Ο ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΟΣ, Η ΚΑΘΕ ΡΕΜΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΑ ΜΕ ΚΑΛΥΒΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ, ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
      Κάθε πράκτορας του φασισμού πρέπει να εξοντωθεί αλύπητα. Στον πόλεμο αυτό που τον διευθύνει η κυβέρνηση Μεταξά, όλοι μας πρέπει να δόσουμε όλες μας τις δυνάμεις, δίχως επιφύλαξη. Έπαθλο για τον εργαζόμενο λαό και επιστέγασμα για το σημερινό του αγώνα, πρέπει να είναι και θα είναι, μια καινούργια Ελλάδα της δουλιάς, της λευτεριάς, λυτρωμένη από κάθε ξενική ιμπεριαλιστική εξάρτηση, μ’ ένα πραγματικά παλλαϊκό πολιτισμό.
      Όλοι στον αγώνα, ο καθένας στη θέση του και η νίκη θάναι νίκη της Ελλάδας και του λαού της. Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου στέκουν στο πλευρό μας.
      Αθήνα 31 του Οχτώβρη 1940
      ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ
      Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ

      Διαγραφή
  7. Ούτε μια σωστή επικόλληση δεν μπορείς να κάνεις ρε ροδοκόκκινο φασιστάκι!
    Θα μας πεις και χρυσαυγίτες "αμερικανάκι"! έμαθες και την έκφραση "τρολλ"! μωρή αστούλικη κότα!
    Ανάρτησε ρε "κουμουνιστή" της δεκάρας και τις άλλες επιστολές του αρχιπράκτορα των άγγλων!

    ...τα χάνεις και επικολλάς μόνο "ΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"
    τα τρως τα "Π". Βιάζεσαι!

    Κάποιοι με κακές γλώσσες όμως έλεγαν και λένε καλά που ήταν και ο Μανιαδάκης και τον έβαλε το δειλό "Νίκο" να γράψει αυτή την επιστολή!
    Έχει λεξούλες που δεν ταιριάζουν ρε μαρξιστή!
    Αλλά μάλλον δεν είσαι του κόματος ή είσαι πολύ νέος και ξέρεις λίγα!
    Ποτέ δεν είναι αργά "κουμουνιστή"!

    Πάντως τώρα τελευταία παντού βλέπετε χρυσαυγίτες!Έχετε τρελαθεί τελείως!
    ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΡΑΜΑ!ΑΧΡΗΣΤΟΙ!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!
    ...ρε το τρελό κόκκινο φυτό!
    ΄Εχει πλάκα ρε κοκκινογούλι να είσαι Φλωρινιώτης...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.