Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Κλείνουν τα πάντα την Τρίτη

Τα πάντα αναμένεται να είναι κλειστά στη Φλώρινα την ερχόμενη Τρίτη 30 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της μεγάλης κινητοποίησης των κατοίκων ενάντια στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης. Τις ημέρες αυτές συνεχείς είναι οι συσκέψεις όλων των φορέων, προκειμένου η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της πόλης, αλλά και η κάθοδος στην Αθήνα την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, να χαρακτηριστούν επιτυχημένες και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Δείτε στα παρακάτω video τι δηλώνουν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Σάββας Σαπαλίδης και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέφανος Μπίρος.


12 σχόλια:

  1. .alla otan leme oloi na enooume kai oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΑΣΤ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΜΗ? ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ Η ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ 6-8 ΛΕΠΤΑ ΕΔΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΛΙΑΡΗΣ-ΡΑΣΠΟΠΤΣΗΣ-SHELL (Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ) ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΚΟΜΑ 1,718 ΕΛΕΟΣ ΝΑΙ ΡΕ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!! ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κλείσουν ΟΛΟΙ...καφετέριες, φαγάδικα, τυροπιτάδικα...

    όχι να είμαστε εμείς που κλείνουμε οι μ@λ@κες και κάποιοι να το βλέπουν σαν ευκαιρία για καλό ημερήσιο τζίρο...

    Γίνεται να μην καταναλώσουμε ΤΙΠΟΤΑ την Τρίτη? Έτσι και αλλιώς νεκρή ζώνη θα είμαστε από εδώ και πέρα...

    Και ας αποβάλουμε επιτέλους τα κομματικά κόμπλεξ του παρελθόντος γιατί τα προβλήματα είναι για όλους..λύσεις θέλουμε πρώτα από όλα!



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με πυροτεχνηματα δεν γινεται τιποτα... αν θες να κερδισεις κατι πρεπει να νεκρωσεις τα παντα ,με διαρκεια.

    Τωρα αυτα τα 24ωρα ειναι προς λαικη καταναλωση και για να τα κονομησουν τα καφε στο πεζοδρομο και να γκομενισει ο κοσμακης.

    Καληνυχτα φλωρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την προηγούμενη όμως δεν ήταν όλοι!
    Οι «έξυπνοι» είχαν ανοίξει!
    Μας παριστάνουν και τους « ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν λέει ο Σαπαλίδης ότι θα φτάσουμε στα άκρα τι θέλει να πει; πως θα αντιδράσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙ ΝΑΙ ναι ΡΕ ,...να κλείσουν τα πάντα και οι γκλάμουρ καφετέριες τα μπαράκια τα κουρεία τα κομμωτήρια τα τσιποουράδικα οι ταβέρνες Παυλάρας με τα κοτόπουλα ο Αρμένης με τις σούβλες τα τυροπιτσάδικα τα περίπτερα τα ιντερνετ καφέ τα ταξιά όλοι και όλα ναι να κλείσουν ..ναι ρε κάνω λάικ μου αρέσει έτσι πρέπει...αλλα και να ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣκαι ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ στα γυφτοσκοπια ΝΑ ΨΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΑ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝΟ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΡΕ ΝΑ ΣΑΣ να μας ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ...ΑΛΛΙΩΣ ΣΚΑΣΤΕ ΣΤΙΣ τρυπες ΣΑΣ ολοι και ΠΑΓΩΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΕΙΜΩΝΑ,ΑΠΟΡΙΑ;ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ;ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ; Τ-Ι-Π-0-Τ-Α.......ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ!
    -ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΝΤΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ,
    -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ.....ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΕΙΔΑΛΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΑΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΡΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ. ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ-ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ. ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΜΠΟΡΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι και αμα ανιξουμε πιος ειναι ο μαγκασ που θα μας το κλεισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ μάγκα που θες να ανοίξεις μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά πούλα και μαγκιά...

      Διαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.