Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Στους δρόμους βγαίνουν αύριο οι κάτοικοι της Φλώρινας για το πετρέλαιο θέρμανσης

Με κύριο αίτημα την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και τα εν γένει προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά τη χειμερινή περίοδο, οι κάτοικοι της Φλώρινας θα διαμαρτυρηθούν για άλλη μια φορά.
Αύριο, Τρίτη 30 Οκτωβρίου, τα πάντα στην πόλη αναμένεται να είναι κλειστά και στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία, θα πραγματοποιηθεί η πανφλωρινιώτικη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Παράλληλα, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου φορείς και κάτοικοι θα μεταβούν στην Αθήνα, προκειμένου να επιδώσουν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, αλλά και να διαμαρτυρηθούν μπροστά από το κτίριο της Βουλής.
Όσοι επιθυμούν να μεταβούν στην Αθήνα θα πρέπει να το δηλώσουν στα τηλέφωνα 6977977547 κ. Σ. Σαπαλίδης και 2385022334. Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τη Φλώρινα στη 1 τα ξημερώματα της Τετάρτης.

12 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ? Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ 1,629 ΗΜΑΘΙΑ ΑΠΟ 1,665 ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟ 1,669 ΠΕΛΛΑ ΑΠΟ 1,645. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ (ΟΛΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΑ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΣΤΟ 1,718 ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΙΕΣΤΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΣΚΥΨΕ ΔΟΥΛΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Καθιστική" διαμαρτυρία πάλι θα κάνουμε....καναπέδες, σταντάκια, σκαμπό σε πεζόδρομο και ποτάμι θα βουλιάξουν από αγανάκτηση και προβληματισμό...

    Αλλά να μου πεις, άντε και μαζευτήκαμε στη πλατεία, πάλι σε "πηγηδάκια" χωρισμένοι λες και έχουμε ψώρα, λες και οι άλλοι έχουν χολέρα και οι πιο δίπλα πανούκλα...

    Περιμένεις από τους βολεμένους και ευεργετηθέντες να ξεσηκωθούν...

    Στα λόγια και στις παρέες όλοι πρώτοι στην αγανάκτηση και την απελπισία...
    Στην ουσία όμως....το κεφάλι κάτω και στα κ@κ@λ@ μας για το μέλλον των παιδιών μας ..(που παρεμπιπτόντως δεν πρόκειται να αποκτήσουν δικά τους παιδιά..)

    Καλό χειμώνα σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά εσύ παίρνεις μαύρο νταν στην ανοησία δέν το συζητάμε...κακαλα θα καίς στον καλό σου χειμώνα..ονειρεψου κι άλλα...

      Διαγραφή
  3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΦ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ;ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ) 1,5 ΚΥΒΙΚΟΥ ΜΕΤΡΟΥ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ 37 ΕΥΡΩ! ΓΙΑΤΙ;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΦ Τ' ΑΡΠΑΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και 1.74 στο Αμυνταιο και στα χωρια η βενζινη!
    Που παμε ρε?Και μετα σου λεν γιατι πας μπιτολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI STA BITOLA ANOITE THA ANEBASOYN TIN BENZINI GIATI PANE KOROIDA SAN ESENA ..TI TOYS PERASES GIA ILITHIOYS?

      Διαγραφή
    2. Εκεί όμως η τιμή των καυσίμων είναι κρατικά ελεγχόμενη και κοινή για όλα τα πρατήρια....και ακολουθεί τις διεθνείς μεταβολές τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω με μια λογική καθυστέρση. Εδώ όταν ανεβαίνει η διεθνής τιμή ανεβαίνουν και οι τιμές στα πρατήρια την άλλη κιόλας μέρα ενώ όταν πέφτει...ξεχνούν να την κατεβάσουν.....

      Διαγραφή
  5. Τα σχολεία θα είναι κλειστά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ 2ο ΓΕΛ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΜΙΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕ 7 ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΚΗΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε προφανως στο 2ο ΓΕΛ εχουν λυμμενα τα προβληματα τους σχετικα με το πετρελαιο απο καπου θα βρισκουν χρηματα για να βαλλουν.

      Διαγραφή
    2. μαθητές θα σας βάζουν μαζί με την τσάντα να φέρνετε και απο ένα ..5λιτρο μπετονάκι πετρέλαιο ή μία κάσα ξύλα απο το σπίτι. Ξεσηκωθείτε μήν τους πιστεύετε είναι ανίκανοι να διδάξουν στους μαθητές τους το σημαντικότερο μάθημα στην ζωή τους...ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ που την έχουν ήδη χάσειώς καθηγητές και ώς μέρος τούτης της ξεφτιλισμένης τοπικής κοινωνίας.υποθηκεύουν τις ζωές όλων μας και αφήγουν γέρους να πεθάνουν στο κρύο ...άν σημειωθεί ΘΑΝΑΤΟΣανθρώπου στην Φλώρινα απο το κρύο επειδή δέν είχε χρήματα να ζεσταθεί...τότε να είναι όλοι σίγουροι απο τώρα...ότι θα τους πάρουμε με τις καραμπίνες ...

      Διαγραφή
  7. Θα τα οικονομίσουν αύριο οι καφετέριες... από 2,5 ευρώ το νεροζούμι!!! Τρέξτε μην χασετε.

    Αλλά αν είστε μάγκες να μην ξοδέψετε από αυριο και για 24 ώρες ούτε ένα ευρώ, ιδίως εάν υπάρχουν ανοιχτά μαγαζιά όπως καφετέριες, ταβερνες, φούρνοι, σουπερ κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.