Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Η Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ. στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων - (Π.Ο.Ε.ΕΦ.Ε.Δ.) συγχαιρει τα μέλη της, Εφέδρους, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες που έλαβαν μέρος στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε την 28 Οκτωβρίου 2012 στην Θεσσαλονίκη από την Λ.ΕΦ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης.
Η εκπαίδευση, ο ενθουσιασμός και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος που τους διαπνέει απεδείχθη με την άψογη διέλευση τους.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


ΜΑΚΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΦ. ΛΟΧΙΑΣ Π.Ζ.

ΤΣΑΤΣΑΡΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΦ. ΥΠΛ/ΓΟΣ Π.Ζ/ΕΙΔ. ΔΥΝ.

2 σχόλια:

  1. Στον ουλαμό της ΛΕΦΕΔ συμμετείχε και το παράρτημα της Φλώρινας, τιμώντας εκτός από τους ήρωες του 1940 και τα 100ετή ελευθέρια της Μακεδονίας.
    Ίσως έχει την σημασία του ότι οι Φλωρινιώτες έφεδροι παρήλασαν με λευκή παραλλαγή χιονιού...!!!

    http://lefed-flo.blogspot.gr/2012/10/28-2012_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΕΦΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΓΟΝΟΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ, ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ , ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 'ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ' ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΒΛΈΠΕΙ, ΑΝΗΣΥΧΕΙ Κ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΚΟΙΛΟΤΡΩΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΟΝΤΑΙ.
    ΛΕΦΕΔ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.