Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Πλήρωση θέσης Διευθυντή στο Ωδείο Φλώρινας

Από το Ωδείο Φλώρινας προκηρύσσεται η πλήρωση μιας (1) θέσης Διευθυντού στο Ωδείο, για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν (1) χρόνο.
Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση ταχυδρομικώς, μέχρι την εικοστή Πέμπτη 25η Ιουλίου 2012, (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομείου) στην παρακάτω Διεύθυνση: Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Αργυροκάστρου 9 - 53100 Φλώρινα 1ος όροφος, μαζί με τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) Δίπλωμα σύνθεσης ή πιάνου ή οργάνου συμφωνικής ορχήστρας ή μονωδίας ή κλασικής κιθάρας του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης ή αναγνωρισμένου Μουσικού Εκπαιδευτηρίου της ημεδαπής ή Ανωτέρας ή Ανωτάτης Σχολής της αλλοδαπής με αναγνωρισμένη ισοτιμία.
β) Πτυχίο Φυγής των πιο πάνω μουσικών ιδρυμάτων.
γ) Βεβαίωση των πιο πάνω μουσικών ιδρυμάτων για 10ετή διδακτική προϋπηρεσία με αριθμό έγκρισης του ΥΠΠΟ ή αποδεδειγμένη βάση παραστατικών στοιχείων 10ετή καλλιτεχνική σταδιοδρομία ( ρεσιτάλ, ή σύμπραξη σε ορχήστρες ως σολίστ).
δ) Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι δημόσιος υπάλληλος ή υπάλληλος Ν.Π.Δ.Δ. εκτός αν έχει άδεια της υπηρεσίας του, δεν έχει απολυθεί από δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία για λόγους ηθικής φύσεως, σε ποια μουσικά ιδρύματα διδάσκει ή είναι Διευθυντής και ότι επιθυμεί ν’ αναλάβει την Διεύθυνση του συγκεκριμένου μουσικού ιδρύματος.
ε) Αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Μετά την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης αίτησης και δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν σε συνέντευξη από τα μέλη του Δ.Σ..

Ο Πρόεδρος του Ωδείου Φλώρινας
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.