Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Εκπροσώπους Παμμακεδονικών Ενώσεων δέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας

Την κα Νίνα Γκατζούλη, πρώην πρόεδρο της Παμμακεδονικής ΗΠΑ και συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων και τον κ. Δημήτριο Γιουματζίδη, συντονιστή του «Κοινού των Μακεδόνων» υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Ιουλίου.
Κατά τη συνάντηση έγινε αρχικά συζήτηση σχετικά με τη διοργάνωση του 2ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος στη Σιταριά, το οποίο στηρίζει ενεργά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η κα Γκατζούλη εξέφρασε τις ευχαριστίες της.
Ακολούθως η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις δράσεις των Συλλόγων του εξωτερικού και τη στήριξη που μπορούν να έχουν από φορείς της πατρίδας μας. Στο πλαίσιο αυτό κατατέθηκε προς τον κ. Ηλιάδη η πρόταση ώστε το Παμμακεδονικό Συνέδριο της επόμενης χρονιάς να πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα. Μια πρόταση που παρουσιάζει ενδιαφέρον και γι’ αυτό θα αξιολογηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.