Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η επίσημη πρώτη της ομάδας Kick Boxing του «Παγκράτιον»

Καταπληκτική, ήταν η “επίσημη πρώτη”, του τμήματος kick boxing του συλλόγου στο “Ανοιχτό τουρνουά Kick Boxing Light – Πρωτάθλημα Semi Contact”, στα Γιαννιτσά την Κυριακή 29/4/2012.
Οι αθλητές του συλλόγου, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των υπευθύνων του συλλόγου και γύρισαν με 5 μετάλλια, εκ των οποίων 4 χρυσά και ένα χάλκινο.
Οι αθλητές που συμμετείχαν και οι θέσεις που πήραν είναι:
1. Σελιμιώτης Ιωάννης kick light 69kgr 1ος
2. Διαμαντής Αθανάσιος kick light 71kgr 1ος
3. Ηλιόπουλος Σωτήρης kick light 73kgr 3ος
4. Γάστης Αθανάσιος kick light 39kgr 1ος
5. Γάστης Αθανάσιος semi Contact 1ος
Ξένιας Αλέξιος (προπονητής): Κατ’ αρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μου που έκαναν υπεράνθρωπη προσπάθεια και στο τέλος δικαιώθηκαν και έκαναν την καλύτερη αρχή που θα ήθελε κανείς.
Ευχαριστώ το Δ.Σ του συλλόγου, που μας στήριξε για να έρθουμε σε αυτό το σημείο και να παρουσιάσουμε επίσημα αυτό το καλοδουλεμένο σύνολο και να δικαιώσουμε όλους όσους μας πίστεψαν.
Θέλω να υποσχεθώ πως εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να είμαστε παρόντες σε όλες τις διοργανώσεις της Π.Ο.Κ.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον προπονητή που μπορεί και εμψυχώνει τα παιδιά με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν τέτοια αποτελέσματα!Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να εμφυσήσεις πίστη στον μαθητή, πίστη στον εαυτό του, σε αυτό που κάνει και στον καθοδηγητή του,προπονητή στη συγκεκριμμένη περίπτωση!
    Μπράβο Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.