Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες

Διαβάζοντας το πρόγραμμα του Συνασπισμού (της βασικής συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ) για τους μετανάστες, μεταξύ άλλων, παρατηρεί κανείς το εξής φοβερό...
Θέσπιση ενός πρόσθετου τύπου άδειας, που θα λέγεται «άδεια προς αναζήτηση εργασίας», με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος (είτε με αίτηση προς τις αρμόδιες ελληνικές αρχές είτε με αίτηση στο ελληνικό προξενείο της χώρας προέλευσης) και θα αποκτά αυτοδικαίως το δικαίωμα παραμονής στην ελληνική επικράτεια για ένα χρόνο, με στόχο να αναζητήσει δουλειά.
Αναρωτιέμαι λοιπόν... αν τη στιγμή που για να μπεις στην Ελλάδα τώρα πρέπει να πληρώσεις αρκετές χιλιάδες ευρώ σε έναν δουλέμπορο, να περάσεις τα σύνορα περπατώντας κάμποσες μέρες και να ρισκάρεις τη ζωή σου κινδυνεύοντας να πατήσεις καμία νάρκη και παρ' όλα αυτά ήρθαν στην Ελλάδα 300.000 λαθρομετανάστες το περασμένο έτος, φανταστείτε πόσοι θα έρθουν αν το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια αίτηση στην Ελληνική πρεσβεία και ένα αεροπορικό εισιτήριο!
Κάτσε ρε Έλληνα! Είπαμε να μην ψηφίσεις τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα και το μνημόνιο! Αλλά όχι και να ψηφίσεις το πρώτο πράγμα που θα βρεις μπροστά σου. Ψάξτο λίγο! Αν δεν αποκτήσεις πολιτική σκέψη τώρα που η κοινωνία γύρω σου διαλύεται, πότε περιμένεις να το κάνεις; Πόσοι από το 25% που φέρεται να παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις έχουν κάτσει να δουν τις θέσεις του;

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

13 σχόλια:

  1. Όσοι ψήφισαν Κωνσταντίδη ήξεραν τι σήμαινε το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στο Μνημόνιο 2 για την Φλώρινα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!.....9:44!....ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΕΕΕΕΕΕΣ!
      ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!!
      ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ!!!!!!
      Σταμάτα να τρως την βαμβακόπιτα μπλε πρόβατο είναι πολύ αλατισμένη!!!
      ..έχει πλάκα να τον βλέπεις και στο ύπνο σου!!
      χαχαχαααααα.....

      Διαγραφή
  2. φασιστομουτρο εισαι δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε οχι και φασιστομουτρο καλα τα λεει το αρθρο!!!ετσι ακριβως ειναι!!!!εδω δουλειες για εμας δεν εχει θα ψαχνει το κρατος δουλειες για τους μεταναστες???ελεοσ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ (ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΕΤΣΙ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΥΚΟΛΟ Ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά μήπως φταίει ο Σύριζα για το μπάχαλο που επικρατεί σήμερα στη χώρα μας από τους λαθρομετανάστες;;;;;;;Και δηλαδή εσύ μεγάλε Ελληνα που το έψαξες και ενημερώθηκες τι μας προτείνεις να ψηφίσουμε;;;Τους έχουμε είδαμε όλους πόσο σταθεροί είναι στις θέσεις τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανένταχτε Παραπολιτικέ,

    Καλό θα ήταν να μη μας παρουσιάζεις ότι βρίσκεις στο διαδίκτυο ως δικές σου απορίες, ή τουλάχιστον να αναφέρεις τις πηγές σου όταν αντιγράφεις..
    (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_6320.html)

    Το εκλογικό πρόγραμμα το Σύριζα μπορείς να το βρεις εδώ: http://www.syriza.gr/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=1853&Itemid=170

    Λαμβάνει υπόψη του την παγκόσμια διάσταση του μεταναστευτικού προβλήματος και της κίνησης των πληθυσμών από το Νότο στο Βορρά. ΔΕΝ είναι ελληνικό μόνο το πρόβλημα.

    Αυτό στο οποίο αναφέρεται ο αναγνώστης του "τρομακτικού" είναι οι θέσεις του Συνασπισμού,
    και μπορείς να τις βρεις εδώ: http://www.syn.gr/programma/b10.htm

    Στη ταμπακιέρα τώρα, απαντώντας για τον τύπο της συγκεκριμένης άδειας:
    Καταρχήν, αν έρθουν όσοι έρθουν με μια τέτοια άδεια, δεν θα είναι ΛΑΘΡΟμετανάστες.. αλλά ΝΟΜΙΜΟΙ μετανάστες κατόπιν επιλογής και βάσει κριτηρίων (δεν θα μπορεί να έρχεται ο κάθε εγκληματίας). Είναι σαν την άδεια παραμονής που βγάζεις αν θες να επισκεφτείς την Αυστραλία, είτε για τουρισμό, είτε για δουλειά..

    Να υποθέσω οτι είναι καλύτερα για σένα που έρχονται μέσα από ναρκοπέδια και πληρώνουν δουλεμπόρους? Ή να υποθέσω οτι εγκρίνεις τη μεταναστευτική πολιτική που είχε μέχρι τώρα η Ελλάδα με τα γνωστά προβλήματα που δημιούργησε?

    Αν θυμάμαι καλά, δεν ήταν ο Σύριζα αυτός που άνοιξε τα σύνορα το ΄91. Ούτε έχει συνιστώσες στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν και δεν ξέρω που αλλού για να στέλνει μετανάστες εδώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάτσε βρε ενημερωμένε εσύ...τις διάβασες ΌΛΕΣ τις θέσεις του συριζα? γιατί αν δεν κάνω λάθος στις θέσεις του μεταξύ άλλων αναφέρει την απαγόρευση της απέλασης και το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες ( ακριβώς το ίδιο ίσως και χειρότερο από το άνοιγμα των συνόρων το 91). και καλό θα ήταν να σας ενημερώσω πως έχει κι άλλες "καλές" ιδέες ο συριζα για αυτόν τον τόπο... αλίμονό μας αν ο συριζα βγει πρώτος και σχηματίσει κυβέρνηση, λυπάμαι που το λέω αλλά πρέπει να καταλάβουμε όλοι τι εστι συριζα και πως ο τσίπρας θέλει να κάνει την δική του "αριστερή χούντα".

      Διαγραφή
    2. Το δικαίωμα ψήφου αφορά μετανάστες που έχουν συμπληρώσει 5 χρόνια τεκμηριωμένης παραμονής στη χώρα και είναι για τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ εκλογές. Φαντάζομαι οτι αυτό το κρίνεις ως "αριστερό χουντικό" μέτρο?

      Δεν πρέπει να ξεχνάς οτι μέχρι πρόσφατα η Ελλάδα ήταν ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ χώρα όσον αφορά τους μετανάστες. Και δυστυχώς (όχι χάρη στη πολιτική του Σύριζα) ξαναγινόμαστε εξαγωγείς μεταναστών.

      Υπάρχουν πολλοί Έλληνες της διασποράς στα βουλευτικά έδρανα πολλών χωρών. Έλληνες για τους οποίους τουλάχιστον εγώ είμαι περήφανος. Δεν ξέρω αν τους θεωρείς εσύ "ξεπουλημένους" ή προδότες..

      Σαν παιδί Ελλήνων μεταναστών, έχω διπλή ιθαγένεια. Την Ελληνική και της χώρας στην οποία γεννήθηκα. Από τη δεκαετία του '70. Δεν νομίζω ότι αποτέλεσα ή αποτελώ κίνδυνο για καμία από τις 2 χώρες.

      Και οι δύο πιστεύω οτι είναι "καλές" ιδέες..


      ΥΓ. Καλό θα ήταν να να υπέγραφες επώνυμα, δεν είναι ντροπή. Αλλά δεν πειράζει, θα το κάνεις όταν γίνεις Πολίτης.. με Π κεφαλαίο.

      Διαγραφή
    3. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
      ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
      ΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!
      ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
      ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000
      ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΙΣ!
      ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ IMITATION ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
      ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΤΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ!
      Η ΣΑΠΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΣΕ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!
      ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ!
      ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΙΑΤΙΚΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
      ΑΣ ΑΠΟΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΗΔΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΛΟΓΙΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!
      ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ!
      ΧΤΙΣΤΕ ΤΖΑΜΙΑ!!! ΦΕΡΤΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ!
      ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΙΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΤΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ!
      ΘΕΣΠΙΣΤΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
      ΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΡΑΒΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΣ ΒΕΝΕΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΑΒΑΡΟΥΣ ΓΑΛΑΤΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΓΟΤΘΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
      ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ!
      ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ !..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ!
      ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΤΑΠΕΙΝΟΤΕΡΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΜΑΜΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΑ ΦΥΛΕΤΙΚΟ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ!
      ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΕΣ ΜΠΙΛΙΑΡΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΤΖΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!..ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ!
      ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!
      ΖΗΤΩ Η ΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
      ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΣΙΑ!
      ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΘΝΙΚΙΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!
      ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΟΡΕΙΟΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ!

      Διαγραφή
    4. ε ναι είναι γιατί λύσαμε ΟΛΑ τα δικά μας προβλήματα και μας έμεινε το μεταναστευτικό...αφήστε μας ρε παιδιά εδώ έλληνες πεινάνε και άλλοι κάθε μέρα αυτοκτονούν... οι μετανάστες μας νοιάζουν τώρα?

      Διαγραφή
  8. ΣΙΓΟΥΠΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Ο Κ.ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ.[ΔΩΣΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ].ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.