Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ο Βενιζέλος «φέρνει πίσω» και Λιάνη!

Προσκλητήριο σε παλιότερα στελέχη και στενούς συνεργάτες του αναμένεται να απευθύνει ο Ευ. Βενιζέλος, την επομένη της εκλογής του στην θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
«Θα κάνει πράξη τη συστράτευση για την οποία μίλησε στην Εθνική Συνδιάσκεψη» αναφέρουν συνεργάτες του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι «το προσκλητήριο δεν θα αφορά αναγκαστικά μόνο κάποιους από τους διαγραφέντες βουλευτές αλλά και παλαιότερα στελέχη». Ανάμεσά τους οι Έκτωρ Νασιώκας, Χρίστος Βερελής, Αλέκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Λιάνης, ακόμη και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Πηγή: apospasma.gr

4 σχόλια:

  1. AYTO EINAI ANANEΩΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ!
    ΕΙΔΙΚΑ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!
    "ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑΦΤΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί;..θέλει να τον ταριχεύσει και να κάνει μουσείο πολιτικής ιστορίας του ΠΑΣΟΚ;
    Μόνο γι αυτό είναι χρήσιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι πολυ περίεργος να δω τι θα γίνει τελικά σε μας.. Λετε να βγεί και 2ος της νδ στην Φλώρινα; Θα ξαναψηφίσουν τους ιδιους οι μη νδ? Θα κινηθεί αριστερά το θέμα; (ε, αυτο αν γινει θα ειναι η εκπληξη.. !)
    ΠΑΜΕ ολοι για την Βουλή!

    Για να δουμε!

    Θοδωρή σε δύσκολη συγκαιρία επεσες.. αλλιώς θα εκανες περίπατο.
    Κρίμα. Κρίμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. again all weather? ευχαριστώ δέν θα πάρω !14 Μαρτίου 2012 στις 11:22 μ.μ.

    στην τελευταία δήλωση του ο Λιάνης ( επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων ) ξαναείπε ότι δέν θα ξαναβάλει υποψηφιότητα για βουλευτής. Άπο εδώ και στο εξής θα αποδειχθεί Λιάνη πόσο ψεύτης ήσουν είσαι ή δέν ήσουν είσαι.Αν κατέβεις για βουλευτής θα επαληθεύσεις ότι ήσουν και είσαι ΨΕΥΤΗΣ . ΄Καλά θα κάνεις να βάλεις την κόρη σου στην πολιτική και να αποσυρθείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.