Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Απάντηση στις καταγγελίες του Δασικού Συνεταιρισμού Αλώνων

Παρά το γεγονός ότι το Γραφείο Τύπου του δήμου Φλώρινας εξακολουθεί να «αγνοεί» προκλητικά ορισμένα από τα blogs και δεν αποστέλλει τα δελτία τύπου, εντούτοις δημοσιεύουμε την απάντηση στις καταγγελίες του Δασικού Συνεταιρισμού Αλώνων, ώστε να υπάρχει πλήρης ενημέρωση των αναγνωστών μας για το θέμα.
Πρόκειται για ένα κείμενο που έχει δημοσιευτεί στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Φλώρινας και αναφέρει τα εξής:
«Σε απάντηση του υπομνήματος του Δασικού Συνεταιρισμού Αλώνων Φλώρινας, σας γνωρίζουμε τα εξής:
1. Λυπούμαστε αρχικά, για τις ανακρίβειες και αναλήθειες τις οποίες διαδίδετε.
2. Αρμόδιο για τον τρόπο ξύλευσης είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας και όχι ο Δήμαρχος Φλώρινας. Συνεπώς που διαπιστώνετε την εκδικητική στάση του Δημάρχου Φλώρινας;
3. Το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, αποφάσισε με βάση τη γνωμοδότηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, όπως είθισται συνήθως.
4. Σε παλιότερη συνάντηση μας με τον κ. Αλεξίου, του προτείναμε να αναλάβει ο Δασικός Συνεταιρισμός Αλώνων Φλώρινας, τη ξύλευση για τις ατομικές ανάγκες των κατοίκων των Αλώνων, κάτι το οποίο αρνήθηκε και για το λόγο αυτό η ξύλευση πραγματοποιείται από τον δεύτερο συνεταιρισμό των Αλώνων, Δασικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Αλώνων «ΔΑΣΟΣ».
5. Ο Δήμαρχος Φλώρινας, είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις».

5 σχόλια:

  1. 5. Ο Δήμαρχος Φλώρινας, είναι Δήμαρχος όλων των δημοτών, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις».!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SIGOURAAAA.....MAS EPISE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ftanei poia se aythn thn selida exete mazeutei 10 atoma enantion tou boskopoulou kai mas ta exete zalisei... olo katigorhte kai gkriniazete... gia ta panta omws...!! eleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala na pathete voskopoulo thelate parte na exete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 9:06 μ.μ.,

    Ο λαός λέει "τα παράπονα στον δήμαρχο".

    Αν θέλεις να τα κάνουν σε εσένα οι πολίτες, πες το μας να το ξέρουμε.

    Αυτό μας έλειπε τώρα. Να δηλώνει κάποιος δήμαρχος, να καλοπληρώνεται και τα προβλήματα να τα λύνουμε μόνοι μας.

    Δικό του θέμα είναι οτιδήποτε αφορά την πόλη. Αλλιώς, ας πάει Μπαχάμες για διακοπές. (Σιγά το κόστος για τον δήμαρχο. Εμείς δεν μπορούμε να πάμε Μπαχάμες, οπότε κοιτάμε να δούμε τι θα γίνει στον τόπο μας).

    Praetorian.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 Οκτωβρίου 2011 9:06 μ.μ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.