Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Μήνυμα Κωνσταντινίδη για τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Αγρότισσας

Η Ελληνίδα αγρότισσα δίνει καθημερινά τη μάχη της ζωής στο πλευρό του αγρότη συζύγου της. Παράλληλα επωμίζεται τις ευθύνες του σπιτιού και της οικογένειας.
Δε γνωρίζει τι σημαίνουν διακοπές, αργίες, ελεύθερος χρόνος, ψυχαγωγία.
Στις δυσκολίες, οι οποίες δεν είναι λίγες για τους αγρότες, ξέρει με δύναμη και νηφαλιότητα να εμπνέει σιγουριά και ασφάλεια και να γίνεται ο στυλοβάτης της οικογένειας.
Η γυναίκα αυτή αποτελεί πρότυπο συνέπειας και ευσυνειδησίας. Δυστυχώς όμως, ως εργαζόμενη, ακόμα δεν έχει κατοχυρώσει ισότιμα τη θέση της στο εργασιακό περιβάλλον.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Αγρότισσας, αποδίδει τη δέουσα τιμή αλλά και υπενθυμίζει το χρέος της Πολιτείας να αναγνωρίσει έμπρακτα την προσφορά της αγρότισσας. Πραγματικά αξίζει και δικαιούται πολλά.

1 σχόλιο:

  1. Ιδού το τι αγώνες κάνει ο Σταθίκας Κων/νίδης Βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ. Άξιος ο μισθός του, το πολυτελές αυτοκίνητο που του πληρώνουμε, τα τηλέφωνα που του πληρώνουμε και όλα όσα του παρέχουμε. Ο Σταθίκα μαςε κοστίζει κάθε μήνα αρκετές χιλιάδες ευρώ, σε εμάς τους άνεργους, τους αγρότες που δεν βγάζουν μία, τους υπάλληλοι που θα τεθούν σε "εφεδρεία", τους συνταξιούχους που τους κόβουν την σύνταξη. Αλλά και ο Σταθίκας μας αποζημιώνει με το έργο που μας προσφέρει. Ποιό είναι το έργο που προσφέρει; Ανακοινώσεις όπως η παραπάνω. Κορόϊδα όλι μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.