Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Δράσεις των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

Στα πλαίσια των δράσεων της Δ.Ο.Ε., ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, διοργανώνει σειρά δράσεων την ερχόμενη εβδομάδα:
Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου συνέντευξη του Δ.Σ στα ΜΜΕ Φλώρινας στις 19.00 στα γραφεία του Συλλόγου.
Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 12.30 συνέντευξη των προέδρων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε και της ΕΛΜΕ Φλώρινας στην ΕΡΑ Φλώρινας.
Την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με τη συμμετοχή όλων μας, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας με όλους τους εργαζόμενους. Θα ακολουθήσει πορεία και συμβολική κατάληψη, σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Φλώρινας, των Διευθύνσεων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου μαζική συμμετοχή στη σαρανταοχτάωρη γενική απεργία.
Αγώνας για την ανατροπή της βαρβαρότητας, αγώνας ανυποχώρητος μέχρι την τελική νίκη.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΑΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ; ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΝ!!
    Ή ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ή ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ( σαν τα τρωκτικά... ξέρετε ποια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.