Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας σε εκδηλώσεις

Τις εργασίες του τριήμερου 1ου Παγκοσμίου Ανταμώματος των Απανταχού Πισοδεριτών (8-10 Ιουλίου), παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης.
Κατά την έναρξη, ο κ. Ηλιάδης παρέστη στον αγιασμό στην Αγία Παρασκευή και εν συνεχεία παρακολούθησε την εναρκτήρια ομιλία, ενώ ξεναγήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στα αξιοθέατα του Πισοδερίου.
Την τρίτη και τελευταία ημέρα, ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη στην Αρχιερατική Λειτουργία στην Αγία Παρασκευή, χοροστατούντων των Μητροπολιτών Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητου και Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ, ενώ αμέσως μετά παρακολούθησε το Αντάμωμα και τον τρανό χορό, μαζί με το βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. κ. Ευστάθιο Κωνσταντινίδη, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Δακή και το δήμαρχο Πρεσπών κ. Βασίλη Τσέπα.
Χαιρετισμό στις εκδηλώσεις, εκ μέρους της Περιφέρειας, απηύθυνε ο Περιφερειάρχης, ο οποίο συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και τόνισε πως τέτοιες προσπάθειες αξίζουν στήριξης και γι’ αυτό άλλωστε η Περιφέρεια στάθηκε αρωγός από την πρώτη στιγμή.
Αμέσως μετά το «Αντάμωμα» ο κ. Ηλιάδης μαζί με τον κ. Δακή επισκέφτηκαν ορεινά χωριά της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, όπου και συζήτησαν μαζί με τους κατοίκους για τα όσα τους απασχολούν.
Το Σαββατοκύριακο, ο κ. Ηλιάδης παρακολούθησε το 1ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα, που πραγματοποιήθηκε στη Σιταριά με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες». Ο κ. Ηλιάδης συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση και ευχήθηκε η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί ως ένας ετήσιος θεσμός.
Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε και στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος «Παύλος Μελάς Φλαμπούρου», θέλοντας να δείξει με την παρουσία του πως η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στέκεται αρωγός σε όλα τα σωματεία.


7 σχόλια:

  1. Και οι παχυλοι μισθοι πεφτουν αδιαλλειπτα. Εις υγειαν των ψηφοφορων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλη γλαστρα ο κ. Ηλιαδης. Απο πανηγυρι σε πανηγυρι τρεχει γιατι δεν εχει καμια αρμοδιοτητα. Αλλα οπως σωστα ανεφερε και ο 2:15 ο παχυλος μισθος των 5000 ευρω πεφτει καθε μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε των 2:15μμ.
    Πρώτον, παίρνει μισθό και όχι μισθούς!
    Δεύτερον, θα ήθελες να ήσουν στη θέση του;
    Αν ΝΑΙ πες μας το όνομα σου να σε φηφίσουμε την επόμενη φορά!
    Τρίτον, ίσως να παίρνεις περισσότερα και χαλάλι σου!
    Τέτερτον,να μη γράφουμε όσο για να γράφουμε, ρωτήσε πρώτα, μάθε και μετά ελεύθερα....όλα τα μπλοκ στη διάθεση σου, να βγάλεις τα απωθημένα σου!
    Ενας ψηφοφόρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετο με το θέμα αλλά θα μας απασχολήσει πολύ λίαν προσεχώς. Φαίνεται ότι η αναγγελθείσα αποχώρηση του κ. Λιάνη από τα πολιτικά δρώμενα του νομού μας, αλλά και οι διαφαινόμενες - κατά πολλούς - εκλογές το προσεχές Φθινόπωρο, άνοιξαν την όρεξη πολλών. Φημολογείται η διεκδίκηση μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από συνδικαλίστρια εκπαιδευτικό. Μάλιστα, ακούγεται ότι έχει ήδη αρχίσει τις επισκέψεις της στα χωριά του νομού. Παρακαλούνται οι γνωρίζοντες από ο χώρο του κυβερνώντος κόμματος, να μας πληροφορήσουν σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΔΕΙΑΛΛΕΙΠΤΑ ΕΕΕΕ... ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2:15 ΩΡΑΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ!
    (ΠΟΛΥ ΠΟΙΗΤΙΚΗ)
    ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ΟΜΩΣ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ; ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ 6:10 ΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΗ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ Ο 2:15. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ 3-4 ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ "ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ"-ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ. ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΦΤΗΝΙΑΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΗ ΦΟΡΑ κ. 6:10!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε Ακροδεξιέ γκρινιάρη μόλις άρχισαν οι αποκαλύψεις στη Δίκη της ΚΡΟΥΑ άρχισες να βγάζεις σπυράκια και μας λές για πασοκοιστορίες. Κοίτα το αφεντικό σου το Δημαρχάκο και παράτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.