Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Προετοιμάζονται οι αθλητές του «Παγκράτιον» για το πανελλήνιο πρωτάθλημα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των αθλητών του συλλόγου για τους προκριματικούς του πανελληνίου πρωταθλήματος καράτε που θα γίνουν στο Κιλελέρ της Μαγνησίας στις 3 & 4/9/2011.
Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν οι αθλητές είναι, στους έφηβους οι Σίσσης Βύρωνας, Μπογδάνης Πέτρος και Σιδηρόπουλος Γεώργιος ενώ στους νέους άνδρες οι Τσομπανόπουλος Κών/νος, Τσαρτσιταλίδης Ηλίας και Τσεκουτάνης Ηλίας.
Εν όψιν των προκριματικών οι αθλητές παρακολούθησαν προπονητικό σεμινάριο σε καλοκαιρινό camp στην Σίβηρη της Χαλκιδικής από της 28/6/2011 έως της 4/7/2011. Εκεί δίδαξαν ο πρωταθλητής Ευρώπης Rene Smaal από την Ολλανδία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πανετσίδου Βίκυ από την Ελλάδα (φωτ.).
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): το πρόγραμμα των παιδιών είναι πολύ φορτωμένο, ο μεγάλος στόχος είναι οι προκριματικοί, όλα τα παιδιά είναι έμπειρα σε αγώνες και πιστεύω πως θα τα καταφέρουν, γι’ αυτό και δεν θα σταματήσουμε το καλοκαίρι. Εμείς σαν Δ.Σ θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε τα παιδιά να είναι έτοιμα, από πλευράς συμμετοχής σε σεμινάρια με μεγάλους δασκάλους και οι προπονητές από αγωνιστικής και φυσικής κατάστασης.
Οι πρώτες τρεις βδομάδες του Σεπτεμβρίου είναι όλη η χρονιά για μας, 3 & 4 οι προκριματικοί στο Κιλελέρ, 10 & 11 οι τελικοί στην Αθήνα και 17 & 18 το Βαλκανικό στην Κύπρο.
Ευχόμαστε λοιπόν στους αθλητές καλή επιτυχία και να είναι παρόντες σε όλες τις διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.