Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στο «κόκκινο» η ατμοσφαιρική ρύπανση

Στο «κόκκινο» έχει φθάσει η ρύπανση σε περιοχές του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτ. Μακεδονίας, σύμφωνα με μετρήσεις του Κέντρου Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, οι οποίες δείχνουν υπερβάσεις ρύπων στην Μαυροπηγή, την Ποντοκώμη, τον Οικισμό της ΔΕΗ στην Πτολεμαϊδα και τον οικισμό των Αναργύρων.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ Κοζάνης, ο υπεύθυνος του Κέντρου Περιβάλλοντος για την ατμοσφαιρική ποιότητα Βασίλης Ευαγγελόπουλος, τόνισε ότι «η κατάσταση δυσχεραίνεται λόγω της ζέστης και της άπνοιας και για το λόγο αυτό, προκειμένου να σταματήσουν τα περιβαλλοντικά επεισόδια στην περιοχή, ζητήθηκε μεταξύ άλλων να γίνει αναστολή εργασιών στα ορυχεία της ΔΕΗ».

Πηγή: kozan.gr

1 σχόλιο:

  1. Άσχετο με το θέμα αλλά θα μας απασχολήσει πολύ λίαν προσεχώς. Φαίνεται ότι η αναγγελθείσα αποχώρηση του κ. Λιάνη από τα πολιτικά δρώμενα του νομού μας, αλλά και οι διαφαινόμενες - κατά πολλούς - εκλογές το προσεχές Φθινόπωρο, άνοιξαν την όρεξη πολλών. Φημολογείται η διεκδίκηση μιας θέσης στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ από συνδικαλίστρια εκπαιδευτικό. Μάλιστα, ακούγεται ότι έχει ήδη αρχίσει τις επισκέψεις της στα χωριά του νομού. Παρακαλούνται οι γνωρίζοντες από ο χώρο του κυβερνώντος κόμματος, να μας πληροφορήσουν σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.