Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η εισαγγελέας ζήτησε να κληθούν πέντε νέοι μάρτυρες

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η δίκη της εκδότριας της εφημερίδας «ΚΡΟΥΑ ΚΡΟΥΑ» Ντ. Κουτουράτσα, καθώς η εισαγγελέας ζήτησε την κλήση πέντε νέων μαρτύρων. Πρόκειται για τους Δημήτρη Ηλιάδη, Γιάννη Γερμανίδη, Θάλεια Κωτσοπούλου, Γιώργο Ψαλίδα και Παύλο Κωνσταντινόπουλο.
Το προεδρείο επιφυλάχτηκε για την κλήση των συγκεκριμένων μαρτύρων αφού ολοκληρωθεί η εξέταση των υπολοίπων μαρτύρων. Πάντως το δικαστήριο ζήτησε να προσκομιστούν το βιβλίο υλικού του γραφείου του νομάρχη, το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής μεταξύ Βοσκόπουλου - Ηλιάδη, καθώς και οι πίνακες με τις εκτός έδρας αποζημιώσεις των υπαλλήλων που διενεργούσαν έρευνα αγοράς για τα έπιπλα.
Κατά τη σημερινή ημέρα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Γιάννης Βοσκόπουλος και ξεκίνησε η κατάθεση του Γιάννη Αντωνιάδη, η οποία θα συνεχιστεί την ερχόμενη Πέμπτη 14 Ιουλίου, στις 9 το πρωί.

4 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....ΑΠΟ ΤΟΥΣ 5 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΙ 2 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ...ΜΑΛΛΟΝ ΖΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ....ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia ti paizei me autin tin diki?
    mporei kapoios na mou eksigisei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον 7:22μ.μ.
    Προετοιμάζει την επόμενη (νέα δίκη)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πήγαν για μαλλί(βάψιμο...) και θα βγούν γουλί!! έχει και ζέστη...δεν πειράζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.