Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Εκμίσθωση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου για 10 χρόνια

Την εκμίσθωση των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου Βίγλας – Πισοδερίου, με ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό, για χρονικό διάστημα δέκα (10) ετών, αποφάσισε τη Δευτέρα 11 Ιουλίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.
Εισηγητής του θέματος ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτριος Ηλιάδης, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Περιφέρεια, ως καθολικός διάδοχος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, απέκτησε τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου και συγκεκριμένα: α) δύο (2) εναέριους αναβατήρες, ένα (1) συρόμενο αναβατήρα, ένα (1) συρόμενο (baby lift) παιδικό αναβατήρα, ένα (1) χιονοστρωτήρα και οχτώ (8) χιονοδιάδρομους (πίστες), β) το Διοικητήριο, γ) τρεις (3) χώρους στάθμευσης των οχημάτων.
Οι όροι της διακήρυξης θα αποφασιστούν από την Οικονομική Επιτροπή.

10 σχόλια:

  1. δύσκολο εώς αδύνατο να βρούμε ποιός θα το πάρει .... πάλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. perimeneis na to parei kanas allos? autos pou to eixe 8a to 3ana exei.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΩΦΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ LIFT.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΞ ΟΨΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΛΙΓΟΙ ΝΕΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ, ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giati tosi kakia 11:40 ? mporeis na to pareis esu kai den se afinoun ....? ftanei auth h mizeria kai h kakia giati kapote autos o topos prepei na paei mprosta !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν το είχε πάρει ο τορτοκασ καθε μέρα ξύλο έππαιζε με τους φουσκοτους του νυν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανώνυμε 9.16 σου απάντησε ο ανώνυμος στις 10.46.. Όταν πας να επιχειρήσεις και σε παίρνουνε με τις πέτρες και τρώς και ξύλο και σου κάνουνε και "δολιοφθορές" και , και , και , ε δεν με λές εμένα κακό και μίζερο..Αν είναι να πάει μπροστά ο τόπος μου με μονοπωλιακές πρακτικές , ευχαριστώ δεν θα πάρω ούτε θα δώσω.. Να κλαίγονται καλά ξέρουνε τα παιδιά πάντως εκεί πάνω : ''δεν έχει δουλειά , τι θα κάνουμε έτσι , που είναι ο κόσμος..'' . Δεν θα δακρύσω ούτε καν θα ιδρώσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι εκεί πάνω νομίζουν ότι όλο το βουνό είναι ιδιοκτησία τους.. Μεγάλο λάθος κάνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το χιονοδρομικό νομίζω έχει χώρο για παρά πολλούς επιχειρηματίες που μπορούν να δώσουν μια άλλη ώθηση στον τουρισμό στην πόλη και όχι μόνο.
    Όχι όμως με τις γκανγκστερικές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι νυν ένοικοι του χιονοδρομικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.