Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Αποτελέσματα 2ου Αγώνα Παμπαίδων Βόρειας Περιφέρειας Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και COMBINE

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου ο 2ος Αγώνας Παμπαίδων Βόρειας Περιφέρειας στις 14 και 15 Μαρτίου 2015. Σύμφωνα με το Αγωνιστικό πρόγραμμα Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.
Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας. Με τέτοιες διοργανώσεις ο ΣΟΧ συμβάλει στα μέγιστα στον Αθλητισμό και τουρισμό της Φλώρινας. Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες οργανώθηκε ένας υποδειγματικός αγώνας που θα μείνει αξέχαστος στους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν. Ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας με την αφιλοκερδή συμμετοχή πάνω από τριανταπέντε στελεχών, μελών και φίλων έκανε σεμινάριο διοργάνωσης. Και τις δύο μέρες το πρόγραμμα των αγώνων ολοκληρώθηκε πριν τις 11 : 40’ (χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα) αφήνοντας την υπόλοιπη ημέρα ελεύθερη για απολαυστικό σκι τόσο για αθλητές και συνοδούς, όσο και για τους τουρίστες που παραβρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Βίγλας. Στους αγώνες συμμετείχαν 85 νεοεισερχόμενοι στο αγωνιστικό πρωτάθλημα αθλητές και αθλήτριες από τους Συλλόγους της Βόρειας Περιφέρειας.
Ο Διαχειριστής του χιονοδρομικού κέντρου – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης - συνέβαλε τα μέγιστα αποδεικνύοντας την πολυετή γνώση και εμπειρία στην προετοιμασία αγώνων υψηλού επιπέδου. Η διαμόρφωση της αγωνιστικής πίστας Αφροδίτη αλλά και των υπόλοιπων πιστών ήταν υποδειγματική και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις ομάδες. Μοναδική παραφωνία το απαρχαιωμένο καρεκλάκι της Βίγλας που πλησιάζοντας τα τριάντα χρόνια λειτουργίας, και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του προσωπικού, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του Χιονοδρομικού και των αθλητικών διοργανώσεων. Αποτελεί ένα χρόνιο πρόβλημα αφού περιορίζει πολλαπλά τόσο την φήμη και τις δυνατότητες του Χιονοδρομικού Κέντρου όσο και την δυνατότητα διοργάνωσης Διεθνών Συναντήσεων (όπως γίνονταν παλαιότερα) αλλά και το επίπεδο των αθλητικών ομάδων που προπονούνται στην Βίγλα. Ελπίζουμε η πολιτεία, να κρατήσει της υποσχέσεις της και να μπούμε στην νέα χιονοδρομική χρονιά με ένα καινούργιο αποσυμπλεκόμενο αναβατήρα, που αρμόζει στο επίπεδο, στα οικονομικά αποτελέσματα και στην ιστορία του χιονοδρομικού μας κέντρου.
Στο αγωνιστικό μέρος αθλοθετήθηκε ένας αγώνας Combine το Σάββατο και ένας αγώνας Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης την Κυριακή. Σε κάθε αγώνισμα έγιναν δύο ανεξάρτητες διαδρομές στην ίδια χάραξη από τις οποίες αξιολογήθηκε το καλύτερο αποτέλεσμα κάθε αθλητή. Η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε με τρείς αθλητές σε έναν δύσκολο αγώνα, που δείχνει ότι το μέλλον του αλπικού σκι στην Ελλάδα θα είναι λαμπρό.
Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής : στις πανκορασίδες η Σούλα Αλεξία τερμάτισε 16η στο Combine και 15η στο Γιγαντιαίο, η Σταθοπούλου Χρύσα Ιωάννα τερμάτισε 19η στο Combine και 23η στο Γιγαντιαίο, στους παμπαίδες ο Μπάλκος Ευάγγελος τερμάτισε 38ος στο Combine και 34ος στο Γιγαντιαίο.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους μικρούς αθλητές και τον προπονητή τους Γιαζίτζίδη Ευάγγελο θερμά συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους και καλό ξεκίνημα στην αθλητική τους καριέρα. Καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη του συλλόγου, και τον διαχειριστή και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου – Τουριστικές Επιχειρήσεις Τόττης – για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση ενός άριστου αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την φωτογραφική ομάδα του χιονοδρομικού κέντρου photo dream team για το φωτορεπορτάζ που μας παραχώρησε αλλά και για την άριστη κάλυψη των αγώνων.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

6 σχόλια:

  1. Μάταια προσπαθεί ο υπογράφων του κειμένου να παρουσιάσει παραπάνω παιδιά απο αυτά που πραγματικά και ουσιαστικά είχε, ή μάλιστα θα έπρεπε να έχει σε μια τέτοια διοργάνωση.Η αθλήτρια ΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΑ έχει φύγει απο το φθινόπωρο στον ΑΟΦ (απλά δεν πρόλαβε να πάρει μεταγραφή),εκεί προπονείται,εκεί ειναι ασφαλισμένη,εκει πληρώνει συνδρομή.Θα ήταν τουλάχιστον φρόνιμο,να μην αναφερθεί απο αξιοπρέπεια και μόνο,το όνομα της στο παραπάνω κείμενο.Ας θυμηθεί ο ΣΟΧ παρόμοια περίπτωση το 2014,με αθλήτρια του ΑΟΦ, που ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή της στον ΣΟΧ,δηλωνόταν αυθαίρετα στους αγώνες σαν ΣΟΧ και αντιστοιχα ο ΑΟΦ σεβόμενος την θέληση του παιδιού,δεν την συμπεριέλαβε στα δελτία τύπου του στην δύναμη της ομάδας του,όπως γίνεται αυτή την στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κρίμα , για μία γιορτή παιδιών , γιατί γιορτή ήταν η αγώνες των παμπαίδων , να σχολιάζετε τέτοιο περιστατικό . Επίσημα η Αθλήτρια , είναι Αθλήτρια του ΣΟΧ και όπως φαίνεται και στο μητρώο των αθλητών της ομοσπονδίας . Στα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων εμφανίζεται σαν αθλήτρια του ΣΟΧ . Αν δεν αναφερόμασταν στην αθλήτρια θα ήταν σαν να είχαμε εμπάθεια με την αθλήτρια, η οποία όντος από το Καλοκαίρι είναι αθλήτρια του ΑΟΦ. Αλλά αυτά είναι μικρά γράμματα και έννοιες για εσας. Γιατί το μόνο που σας ενδιαφέρει όπως και το δηλώνεται είναι ότι πληρώνει στον ΑΟΦ . Κανείς δεν διεκδίκησε να σας πάρει την συνδρομή . Εμείς ανώνυμε γνωστέ , πάνω από όλα έχουμε τους αθλητές ενώ , εσύ το χρήμα αυτή είναι η διαφορά μας.
      Και επειδή έχεις εμπάθεια με τον υπογράφων γιατί δεν σε άφησε να καπηλευτής έναν Ιστορικό Σύλλογο δεν μπορείς και να διαβάσεις σωστά . Το ΔΣ και ό υπογράφων όλοι μαζί τα αναφέρουν . Γιατί ο ΣΟΧ είναι Σύλλογος και η απόφασης λαμβάνονται ομόφωνα και όχι ιδιωτική επιχείρηση όπως……...

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ,αν θέλεις να ανοίξει η κουβέντα για το ποιος καπηλεύεται το ΣΟΧ εδώ και τόσα χρόνια και τον έφερε στην 15η θέση πανελληνίως (απο 2η και 3η ),για το ποιος έφερε στο σημείο έναν ιστορικό σύλλογο-στον οποίο με βρήκες-να χωράει σε 4 ταξί μαζί με τους προπονητές του,καλύτερα κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτη και θα τον δείς.Δε πείθεις κανέναν στην Φλώρινα για τα αγαθά σου αισθήματα,έχεις δε εμπάθεια με τον ΑΟΦ, δημιουργώντας συνέχεια προβλήματα και βάζοντας τρικλοποδιές,με ραδιουργίες και συμμαχίες,που μόνο καλό δεν κάνουν στον σύλλογό σου.Θυμάμαι χαρακτηριστικά τα λόγια σου όταν μας εξανάγκασες να φύγουμε απο τον ΣΟΧ ''δεν ξέρετε πόσο διαβολικός μπορώ να γίνω,εγώ θα τον γ..... και να του το πείτε!!!''Ε λοιπόν απο τότε δεν μας αφήνεις ήσυχους να δουλέψουμε.Κάθε καλοκαίρι αμολάς τα παιδιά για τα θελήματα,να ψαρέψουν κανέναν έτοιμο αθλητή του ΑΟΦ, γιατί μόνο έτσι έχεις αθλητές.Για πες μας λίγο τι συνδρομή δίνουν οι αθλητές στον σύλλογο΄σου? Μήπως υπάρχει σύλλογος στην Ελλάδα που τα παιδιά δεν πληρώνουν?Μην πας λοιπόν να δημιουργήσεις εντυπώσεις.Αυτός που προσπαθεί συνέχεια να λέει σε κάθε δελτίο τύπου για την αφιλοκερδή προσφορά του βάζει σε υποψίες.
    Τα περί ιδιωτικού συλλόγου σου επιστρέφονται,ο κόσμος ξέρει... και κάνει την επιλογή του ευτυχώς.Όσο για το αν μπορώ να διαβάζω σωστά, σου συνιστώ προτού να στείλεις τα δελτία τύπου σου ( πολλά απο τα οποία είναι copy paste του ΑΟΦ ) να τα κοιτάει και κάποιος φιλόλογος. Δυστυχώς είσαι μια κακή αντιγραφή.Προσπαθείς να ακολουθήσεις καταιδρωμένος. Με ψέματα και πονηριές δεν γίνεται.Το βλέπεις και μόνος σου.
    Μπορούμε να πούμε και πολλά άλλα......Τρίζουν τα κόκαλα των ιδρυτών του ΣΟΧ που αφιλοκερδώς έβαλαν τα πρώτα θεμέλια στο καταφύγιό της Βίγλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ....... ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ !!!!
    ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια
    Σε ευχαριστούμαι πολύ για την λεπτομερή περιγραφή που έκανες για την λειτουργία του Συλλόγου σου.
    Αλήθεια, ποιός χρησιμοποιεί ραδιουργίες και τρικλοποδιές;
    Αλήθεια, ποιός πήρε αθλητές και προπονητές από τον ΣΟΧ; Και τώρα πόσους από αυτούς έχεις ; Αθλητές , Συναθλητές , Προπονητές...
    Αλήθεια, τί όφελος θα είχε ο ΣΟΧ αν οι αθλητές είναι 15 ή 500 , και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους που μόνο εσύ ξέρεις. Ο Αθλητής και οι γονείς έχουν αξιοπρέπεια και γνώμη και όποια απόφαση και να πάρουν είναι δικιά τους και σεβαστή!
    Αφού κανείς δεν πληρώνεται από το ΔΣ . Είναι αφιλοκερδώς, για την διοργάνωση των αγώνων μόνο κούραση εισπράττει και αυτό είναι αφιλοκερδώς!
    Πληρώνονται μόνο οι προπονητές (όπως και εσύ όταν ήσουν στον ΣΟΧ)!
    Η συνδρομή των αθλητών είναι 220 € ( με έκδοση απόδειξης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη φορολογική δήλωση), για όλη την περίοδο και όλα πληρωμένα. (Μεταφορά , ασφάλεια , προπονητές ) η χρήση του lift είναι δωρεάν, γιατί ο ΣΟΧ έχει περιουσία στο χιονοδρομικό , που παραχώρησε στην περιφέρεια και υπόγραψε σύμβαση..
    Η περιβόητη βαθμολογία που συνέχεια επικαλείστε για εντύπωση, γιατί δεν μας περιγράφεις πως βγαίνει; Είναι γνωστό ότι ο ΑΟΦ έχει περισσότερους αθλητές και Συγχαρητήρια!
    Αλλά και για την προσωπική επίθεση έχω να σου πω.
    Δεν σε ανάγκασε κανείς να φύγεις , έφυγες γιατί δεν σου έδωσε το εκλεγμένο ΔΣ του συλλόγου τα χρήματα που ζητούσες γιατί θα έπρεπε να επιβαρύνουμε οικονομικά τους γονείς των αθλητών . Ο ΣΟΧ και το ΔΣ στο οποίο είχα και έχω την τιμή να προεδρεύω μπορεί να είναι υπερήφανο για τον αγώνα που κάναμε να κρατήσουμε τη χιονοδρομία προσιτή για όλα τα παιδιά της Φλώρινας, και όχι να γίνει ένα άθλημα για "λίγους".... Όσο για το καταστατικό του υπό ίδρυση Συλλόγου σου, το είχες ήδη έτοιμο...
    Για τον πρόεδρο που κατηγορείς , όταν οι αποφάσεις του ΔΣ σε συνέφεραν ήταν καλός , υπάρχουν δημοσιεύματα εκείνης της εποχής με επαινετικές αναφορές για το ΔΣ και τον πρόεδρο . Μόλις όμως αυτά σταμάτησαν γιατί έθιγαν το συλλογικό συμφέρον... έγινε κακός και άχρηστος, αλλά η προσφορά μου στο συγκεκριμένο σύλλογο και το πόσο πάλεψα για την εξέλιξη του ας αφήσουμε να το κρίνουν οι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν οικονομικά συμφέροντα και προφανώς θα είναι οι πλέον αντικειμενικοί! Όσο για τα παλιά ιδρυτικά μέλη του συλλόγου τα οποία ανέφερες έχουμε τη τιμή να τους έχουμε και σήμερα στο πλευρό μας! Με αυτόν τον τρόπο ενισχύεται ακόμα περισσότερο η πεποίθηση μας ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και πιστεύουμε στα ίδια ιδανικά και αξίες που μας άφησαν παρακαταθήκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΟΥΛΑ ήταν παλιά στον Α.Ο.Φ. μετά πήγε στο Σ.Ο.Χ. Τώρα είναι πάλι στον Α.Ο.Φ?!?!?! Άντε και του χρόνου πάλι στο Σ.Ο.Χ. (μεγάλη η χάρη της...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.