Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Υποτάχθηκε στη Δόξα η Θύελλα Φιλώτα

Με τρία γκολ στα τελευταία 25 λεπτά οι «μαυραετοί» έφυγαν με τη νίκη από την Φιλώτα για την 23η αγωνιστική.
Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα της αναμέτρησης για την Δόξα Δράμας καθώς άνοιξε το σκορ απέναντι στην Θύελλα Φιλώτα μόλις στο 7’ με αυτογκόλ του Κοντογουλίδη. Το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 67’ με τον Δούμπλατζη να νικάει τον Αμπατζίδη με δυνατό σουτ, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Κανετίδης έκανε το 3-0. Στο 89’ ο Κυσσίδης έδωσε «αέρα» τεσσάρων γκολ στην Δόξα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της τιμής στο 90’+2’ με τον Χ. Σιδηρόπουλο.
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Ν. Παπανώτας): Αμπατζίδης, Κόλα, Κοντογουλίδης (25’ Ζαρογιάννης), Σιδηρόπουλος Γ., Κλάζογλου, Μισαηλίδης (83’ Καρατέρπος), Χαϊτίδης, Σιδηρόπουλος Χ., Ζηνόβιος, Ανδρεάδης, Χαραλαμπίδης (71’ Γεντίμης).
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανδ. Παντζιαράς): Καράδαης, Γελαδάρης, Σιάμπος, Παπαζούδης, Λάσπαντζης, Τουνγκελίδης, Κυριακίδης (74’ Περσίδης), Μουδούρογλου, Στόικος, Δούμπλατζης (71’ Αθανασιάδης), Κανετίδης (80’ Κυσσίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.