Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Συγχαρητήριο προς τη νέα Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών κ. Πέτη Πέρκα

Ο Αντιπεριφερειάρχης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι και το προσωπικό της Π.Ε. Φλώρινας εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στη συμπατριώτισσά μας κ. Πέτη Πέρκα για την επάξια ανάληψη των καθηκόντων της στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών.
Όντας βέβαιοι για τις ικανότητες και το ενδιαφέρον της, ευχόμαστε δύναμη, αγωνιστικότητα, επιμονή και κάθε επιτυχία στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που ανέλαβε.
Θα είμαστε πάντοτε στη διάθεσή της για λεπτομερή παράθεση των απόψεών μας σχετικά με θέματα της Π.Ε. Φλώρινας που άπτονται των αρμοδιοτήτων της.

10 σχόλια:

  1. Με 5 χιλιάρικα μισθό μόνο στον εαυτό της προσφέρει. www.kathimerini.gr/755005/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/sth-voylh-ta-stoixeia-gia-tis-apodoxes-genikwn-kai-eidikwn-grammatewn-twn-ypoyrgeiwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ,ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΩΝΤΙΣΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O καθε αποτυχημενος ...ολοι για το βολεματακι σας ειστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ιδια πολιτικη με πασοκ και νδ και ο συριζα να βολευτουν οι χαμμενοι , απογοητευση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αίσχος! Το βολεμένο ΠΑΣΟΚ βολεμένο και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από το γνωστό προσόν τι άλλο προσόν διαθέτει η εν λόγο κυρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος, μα τόση κακία έχετε μέσα σας; Γιατι κρίνετε κάποιον πριν να δείξει τι μπορεί να κάνει. Και η κα Πέρκα πιστεύω οτι μπορεί να κάνει πολλά, γνώσεις έχει, όρεξη έχει, δυναμικό υπάρχει, γιατί όχι; Καλή της επιτυχία λοιπόν για το καλό όλων μας και ας αφήσουμε τα λόγια και τις κρίσεις για το τέλος, αφου έχουμε δεί τα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από συγχαρητήρια - ευχαριστήρια - φιέστες πάμε καλά. Μήπως πρέπει να ασχοληθείτε λίγο με τις προεκλογικές δεσμεύσεις σας, όπως μειωμένη τιμή ηλεκτρικού ρεύματος, καταπολέμηση ανεργίας, επιχειρηματικότητα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπίρο δεν είστε ικανοί ούτε ένα δρόμο να μπαζώσετε. Αναφέρομαι στον δρόμο Φλώρινας - Βεύης. Όσο για την κ. Πέρκα , ο παλαιοκομματισμός σε όλο του το μεγαλείο. Μεγάλη απογοήτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπίρο κοίτα να αρχίζεις να πληρώνεις τις υποχρέωσεις της ΠΕ Φλωρινας γιατι τελείωνει η υπομονή των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε άσχετοι δεν ορίστηκε ακόμα Γενική Γραμματέας .... θα οριστεί φυσικά αλλά κάποιοι-βλέπε Μπίρος- βιάζονται να είναι οι πρώτοι που θα ευχηθούν μπας και εξιλεωθούν. Βέβαια λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει μιας και τώρα κ. Μπίρο είστε Αντιπεριφερειάρχης και όχι παρεούλα οπότε πρέπει να διασταυρώνεται αυτά που σας μεταφέρουν οι παρατρεχάμενοι σας και να αναμένεται τον επίσημη και οριστική ανακοίνωση τέτοιων γεγονότων για να μην ξεφτιλίζεστε και κάνετε πατάτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.