Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

«Καπέλωσαν» τη Φλώρινα στο Περιφερειακό Συμβούλιο (video)

Μπορεί το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο να διεξήχθη στη Φλώρινα, η Φλώρινα όμως ήταν η μεγάλη αδικημένη! Παρά το ότι στην ημερήσια διάταξη υπήρχαν βασικά θέματα, όπως το Επιχειρησιακό Σχέδιο Ανάπτυξης Φλώρινας και το Επιχειρησιακό Ενεργειακό Σχέδιο Δυτικής Μακεδονίας, και παρά το ότι η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη από κόσμο, το σώμα αναλώθηκε επί τρεις σχεδόν ώρες με άλλα θέματα.
Από ένα σημείο και μετά, ο εκνευρισμός ήταν έντονος ενώ η αίθουσα άρχισε να αδειάζει και το ενδιαφέρον χάθηκε και αυτό, ασφαλώς, με ευθύνη κάποιων.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε με 50 λεπτά καθυστέρηση (!) και τις επόμενες δύο ώρες κυριάρχησαν αντεγκλήσεις μεταξύ συμβούλων (κυρίως της Καστοριάς), αλλά και του βουλευτή Γ. Αντωνιάδη με τον πρόεδρο του συμβουλίου και τον Θ. Μουμουλίδη, η «Πτολεμαίδα 5», η μη έκδοση ΦΕΚ για τον διορισμό Πρύτανη στο Πανεπιστήμιο, η μεταφορά σκουπιδιών από την Τρίπολη στην Κοζάνη κ.ά.
Σε αυτό το διάστημα, οι μόνοι φορείς που πήραν το λόγο από πλευράς Φλώρινας ήταν οι βουλευτές Κ. Σέλτσας και Γ. Αντωνιάδης και ο δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από το ότι ο Περιφερειάρχης συναντήθηκε με τα 15μελή των λυκείων χωρίς να έχει ενημερώσει το δήμο.
Όπως αντιλαμβάνεστε, τα θέματα της Φλώρινας συζητήθηκαν πια μεταξύ «συγγενών και φίλων» και με μειωμένο ενδιαφέρον.
Δείτε στο video κάποια χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τη συνεδρίαση.

6 σχόλια:

  1. δεν εχει Φλώρινα και Καστοριά μόνο Κοζάνη εχει εδώ και χρονιά..τώρα το πήρατε χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι δρόμοι απ το μεϊντάνι
    οδηγούνε στην Κοζάνη
    Αν θελήσεις καπαρντίνα
    Σύρε βρες την Κα ... Ντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένας δεν θα ματώσει για την Φλώρινα, όλοι είναι μάγκες του γλυκού νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Δ. Μακεδονία αναπτύσσεται δυστυχώς κοζανοκεντρικά! Αν αυτό δεν το γνωρίζετε, τότε τι δουλειά έχετε στα συνέδρια! Όταν αυτό το έλεγε ο αγαπητός μου και φυσικά αλησμόνητος ο Αλέκος τότε, πριν πολλά χρόνια , πολλοί απο σας χαζογελούσατε, γιατί δεν το καταλαβαίνατε, πασόκοι και μη, τώρα θα λουστείτε την ανεπάρκειά σας, την ανικανότητάς! Φλωρινιώτες, έχετε πάρει χρόνια τώρα διαζύγιο απο την λογική και πολιτική σκέψη, γιατί διαμαρτύρεστε! Η Φλώρινα έχει <> πολλά καλά παιδιά της , γι αυτό θα πληρώσει!!!!!!!!!!! Π.Θ.Θ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πανεπιστημιο ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δηλ. ΚΟΖΑΝΗΣ
    νοσοκομειο ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δηλ. ΚΟΖΑΝΗΣ
    εργα στην ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δηλ. ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ
    ΟΛΑ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΗΛ. ΚΟΖΑΝΗΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ αν και ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.