Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Ο Γιάννης Αντωνιάδης εφ’ όλης της ύλης (video)

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως βουλευτής παραχώρησε χθες ο Γιάννης Αντωνιάδης.
Αναφέρθηκε αρχικά στα τεκταινόμενα της κεντρικής πολιτικής σκηνής και στις πρώτες του εμπειρίες από τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
Στο τέλος μίλησε για θέματα που αφορούν τη Φλώρινα, όπως η ενέργεια, αλλά και τις ερωτήσεις που έχει καταθέσει.

15 σχόλια:

  1. H N.Δ αν δεν αλλάξει πολιτική και αρχηγό δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα. Όσο για τον διάδοχο του Κορτσάρη μια από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που προκύπτει αυτό που λες? Ούτε 2 μηνες δεν πέρασαν από τότε που βγήκε βουλευτής, και έβγαλες κιόλας συμπέρασμα? Ελα, παραδέξου το...έχεις εμπάθεια με το συγκεκριμένο πρόσωπο, έτσι δεν είναι?

      Διαγραφή
    2. 4:03 καταλαβαίνεις τι λες;;;;Για την Ν.Δ από ότι κατάλαβα δεν διαφωνείς . Γιατί ενοχλείσθε μόλις ακούτε το όνομα του Κορτσάρη;;;; Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται .

      Διαγραφή
  2. Από την σκύλα στην Χάρυβδη . Από τον Σταθήκα στον Γιαννίκα . Πως κατάντησε η άλλοτε κραταιά Ν.Δ. Μετατράπηκε σε ΠΟΛ.ΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Γεωργιαδη, Βουλτεψη, Καραγκούνη, μισέλ, κτλ, και προπάντων με Σαμαρά αρχηγό η ΝΔ έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ. 12% τις επόμενες εκλογές και 4% στις επόμενες. Εκει κατάντησαν τη ΝΔ οι κλίκα της ΠΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ANTΩΝΙΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξέχασες κύριε Αντωνιάδη το σ η μ α ν τ ι κ ό τ ε ρο για την Φλώρινα ...άγαλμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην ομώνυμη πλατεία της πόλης, στον κύκλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω το ύφος σου. Πολύ ειρωνικό . Άγαλμα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ φυσικά και πρέπει να γίνει στον κύκλο και σε όλα τα τελωνεία στα σύνορα με τους ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
  6. Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΚΟΨΑΝ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΠΑΣΧΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ , 1.500.000 ΑΝΕΡΓΟΙ, ΜΕΙΩΣΗ 40% ΜΙΣΘΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ , ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πές μας Αντωνιάδη , όταν κοπηκε το δώρο Χριστουγέννων , Πάσχα, επίδομα αδείας , που βοσκούσες ;

      Διαγραφή
  7. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ! ΣΤΙΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΥΠΕΣΤΗ ΒΑΡΕΙΑ ΗΤΑ , ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΑΣ !!! ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ VIDEO 25/1/215 ¨ ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να στεναχωρηθεί ο Αντωνιάδης μήπως έχει ασχοληθεί ποτέ με το κόμμα πάντα για τον εαυτούλη του έτρεχε. Για να υπηρετήσει τις όποιες φιλοδοξίες π.χ πρόεδρος Νομαρχιακού συμβουλίου δεν κόντραρε την Ν.Δ ;;;;

      Διαγραφή
    2. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ Η Ν.Δ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΗΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.ΑΣΧΕΤΕ!!!

      Διαγραφή
    3. 8¨:12 Είσαι γραφικός και άσχετος. Το 2012 η Ν.Δ ήταν πρώτη στον νομό. Τώρα δεύτερη και καταϊδρωμένη.

      Διαγραφή
  8. Τραγικός ο βουλευτής. Μας είπε να σκορπίσουμε αγάλματα στην πόλη και άλλα τέτοια. Αν δεν έχεις καμία σοβαρή πρόταση κράτα την την καρακιτσαρία για την πάρτη σου.
    Την ανεργία λες θα την πολεμήσεις με δίμηνα στη ΔΕΗ.
    Η ανεργία θέλει ανάπτυξη, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ορυχεία, τουρισμός, στήριξη των αγροτών αλλα που τέτοια εσύ. Μία σοβαρή πρόταση δεν έκανες.
    Για την τηλεθέρμανση που καιγόμαστε γαργάρα. Τουρισμός και επενδύσεις πως να έρθουν; Έναν σοβαρό δρόμο δεν έχουμε.Η κοζάνη, η καστοριά, τα γρεβενά έχουν εγνατία και εμείς στη φλώρινα καρόδρομους. Το 2015 ακόμα ταξιδεύουμε από τη διασταύρωση Μελίτης.
    Άστα βουλευτή γιατί μου φαίνεσαι ότι σε πασάραν για καλύτερο αλλά είσαι ο χειρότερος βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.