Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο.ΞΙΦ. 4x4

Πέτυχαν το απόλυτο οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα -20 στο ξίφος μονομαχίας το σαββατοκύριακο που πέρασε.
Κρατηθείτε!!!! 4 ΧΡΥΣΑ – 1 ΧΑΛΚΙΝΟ!!!
Ότι χρυσό μετάλλιο ήταν διαθέσιμο από τους διοργανωτές οι παικταράδες μας το φόρεσαν στον λαιμό τους. Χωρίς να ξεχωρίσουμε κανέναν από τους Νίκο και Αστέριο Τσώκα, Τάσο Ζαχαρόπουλο, Γιώργο Σκενδέρη, Παντελή Κωνσταντινίδη αλλά και την Γεωργία Αθανασίου, Ρίκη Καλυβιάνου, Ζωή Μοσχοπούλου, Μαρία Κεβρεκίδου, Άννα Σταυρίδου, Άννα Χαλκιά, Βασιλεία Χατζάρα και Χαρίκλεια Ζιώτα, τους αξίζει όλους ένα τεράστιο Μπράβο!!!.
Όλοι στα Χανιά μιλούσαν για τους Φλωρινιώτες που σάρωσαν τα Χρυσά Μετάλλια και τα Κύπελλα, και δεν έχουν άδικο. Μια από τις λαμπρότερες σελίδες του Ο.ΞΙ.Φ. γράφτηκε στο ΕΑΚ Χανίων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Στο ξίφος μονομαχίας νέων ο Νικόλας Τσώκας αναδείχθηκε για 3η συνεχή χρονιά Πρωταθλητής Ελλάδος ενώ είχε την τιμή να αντιμετωπίσει τον αδερφό του Αστέριο (3η θέση και χάλκινο μετάλλιο) στον ενδοοικογενειακό ημιτελικό! Στο ομαδικό της ίδιας κατηγορίας οι Νικόλας, Αστέριος, Τάσος Ζαχαρόπουλος και Παντελής Κωνσταντινίδης κυριάρχησαν σηκώνοντας το Κύπελλο. Αγώνας – Θρίλερ ο Μεγάλος Τελικός απέναντι στον Άριστο Οδυσσέα Χαλανδρίου αφού ο Νικόλας κατόρθωσε να «γυρίσει» σκορ από 27-35 σε 40-39 και μάλιστα στο αβαντάζ.
Στα ατομικό των κοριτσιών η έμπειρη Γεωργία Αθανασίου «σήκωσε» την Κούπα. Στο ομαδικό το θρίλερ απέναντι στα κορίτσια, και πάλι, του Οδυσσέα Χαλανδρίου, επαναλήφθηκε. Στο Αβαντάζ και στο χτύπημα κρίθηκε το Χρυσό με Νικήτριες τις Γεωργία, την Ρίκη, την Μαρία και την Ζωή!
Σε δηλώσεις του ο Προπονητής και Αρχηγός Αποστολής Τσώκας Πέτρος τόνισε: «Ήταν μία από τις λαμπρότερες μέρες της προπονητικής μου καριέρας. Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και πραγματικά πετύχαμε το απόλυτο! Η Μαγεία των Χανίων συνδυάστηκε με την Μαγεία της Νίκης! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, συγχαρητήρια στην Α.Ξ.Λ.Χανίων για την τέλεια διοργάνωση και φιλοξενία. Ελπίζουμε και πιστεύουμε η μαγεία να επαναληφθεί στο «Μεγάλο» Πρωτάθλημα 25 και 26 Απριλίου στην Φλώρινα».

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.