Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Μεγάλη νίκη του Αμύντα Σκοπιάς στο ντέρμπι κορυφής

Σπουδαια εμφανιση και μεγαλη νικη πετυχε ο Αμυντας στο ντερμπι κορυφης απεναντι στον Μεγα Αλεξανδρο Κοζανης επικρατωντας με 72-65,νικη που τον αφησε μονο πρωτο στην κορυφη της βαθμολογιας.
Μπροστα σε πολυ κοσμο που ηρθε να στηριξει την προσπαθεια της ομαδας,ο Αμυντας εκανε μια απο τις πιο ουσιαστικες του εμφανισεις,χωρις μαλιστα να βρεθει πισω στο σκορ σε κανενα σημειο της αναματρησης,και πλεον εχει την υποθεση τιτλου στα χερια του εχοντας και ολα τα ντερμπι στην Φλωρινα.
Το παιχνιδι ξεκινησε νευρικα με τις 2 ομαδες που ηθελαν μονο την νικη,να κανουν πολλα χαζα λαθη και να μην μπορουν να βρουν τον δρομο προς το καλαθι,με τον Αμυντα ομως να βρισκει ρυθμο οσο περνουσε η ωρα και κλεινει την πρωτη περιοδο μπροστα στο σκορ με 17-13.
Το 2ο δεκαλεπτο ξεκινησε με τον ιδιο ρυθμο,με την ομαδα μας να ανεβαζει στροφες επιθετικα και βγαζοντας ενεργεια στην αμυνα εβαλε δυσκολα στους κοζανιτες που δεν μπορουσαν να ακολουθησουν,πηγαινοντας στα αποδυτηρια με +11 με σκορ 37-26.
Στο 2ο ημιχρονο ο Μεγας δεν ειχε περιθωρια και μπηκε δυνατα,εκμεταλευτηκε το γεγονος οτι ο Αμυντας μπηκε νωθρα,καταφερε με μακρινα σουτ και καλη αμυνα να μπει στο ματς και να τελειωσει την 3η περιοδο στο -7 με 57-50.
Η τελευταια περιοδος ηταν ενα πραγματικο ντερμπι. Οι Κοζανιτες εκαναν την τελικη τους αντεπιθεση με σκοπο να παρουν την νικη,εγκλωβισαν επιθετικα τον Αμυντα με την αμυνα ζωνης και συνεχισαν να εκτελουν με 3 ποντα πλησιαζοντας και στους 4 ποντους.Καπου εκει ομως η ομαδα του Διονυση Δελεγκου εσφυξε την αμυνα της,ο Σιδηροπουλος με μεγαλα σουτ ξεκολλησε την ομαδα μας και στο τελος και παλι με ψυχραιμια απο την γραμμη των βολων,ο Αμυντας πηρε το πρωτο ντερμπι του 2ο γυρου,εμεινε μονος πρωτος και πλεον οριζει την τυχη του για την συνεχεια του πρωταθληματος.
Συγχαρητηρια στον προπονητη και στους παικτες για μια μεγαλη νικη,αλλα και στον κοσμο που εδωσε το παρον και βοηθησε την ομαδας μας.
Δεκαλεπτα : 17-13 - 20-13 - 20-24 - 15-15
Aμυντας Σκοπιας(Διονυσης Δ.) Παπαχρηστος 12π-7ρ - Μπιδικουδης 5π-3ρ - Αδαμου 7π-4ρ - Ιωαννιδης 5π-5ρ - Τσιγλης 8π-14ρ - Βοζινιδης 4π-6ρ - Πινοπουλος 5π-2ρ - Σιδηροπουλος 26π-4ρ -Θεοφανιδης-Ζεγας-Δημητριου-Φωστηροπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.