Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Σύσκεψη - ενημέρωση για ίδρυση φορέα Κοινωνικής Σύμπραξης στο δήμο Αμυνταίου (video)

Σύσκεψη με στόχο την ενημέρωση και ίδρυση φορέα Κοινωνικής Σύμπραξης στην Π.Ε. Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 21/1/15 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου.
Πρόκειται για έναν αυτόνομο φορέα ο οποίος θα σχεδιάζει, θα συντονίζει και θα διαχειρίζεται τις ενέργειες και δράσεις που στόχο έχουν την υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, των απειλούμενων με κοινωνικό αποκλεισμό, των παιδιών σε καθεστώς φτώχιας και υποσιτισμού, των ΑΜΕΑ, των μακροχρόνια ανέργων.
Παρόντες στην σύσκεψη, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κ. Θεοδωρίδης, εκπρόσωποι των Δήμων Φλώρινας και Πρεσπών, εκ μέρους της εκκλησίας ο Αρχιμανδρίτης Σ. Τοπάλης, ο Δ/ντής του ΑΗΣ Μελίτης, Α. Λοβάτσης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Β. Μπούτσης, ενώ την Περιφέρεια εκπροσώπησε η Αντιπεριφερειάρχης Ε. Παναγιωτίδου.
Την ενημέρωση σχετικά με την χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ και ΤΕΒΑ ανέλαβαν ειδικοί επιστήμονες, εκπρόσωποι εταιριών που υλοποιούν ανάλογα προγράμματα ανά την Ελλάδα.



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.