Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Πέτη Πέρκα: Είμαστε με τον λαό και τις ανάγκες του - συνέντευξη στο TOP Channel (video)



Σήμερα Παρασκευή η κα. Πέρκα θα τοποθετηθεί υπέρ των προγραμματικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ στις 11.0 το πρωί στην εκπομπή «Τώρα» με τη δημοσιογράφο Άννα Μπουσδούκου.

21 σχόλια:

  1. Τελικά ξεπέρασες όλες τις τηλεοπτικές φίρμες του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν άφησες κανάλι για κανάλι που να μην σε παρουσιάση. Από Κατατζαφέρη αρτ, αλαφούζο ΣΚΑΪ, ΤΟΠ και δεν ξέρουμε πόσα ακόμα θα ακολουθήσουν, αλώνισες την μια κορυφή του τριγώνου της διαπλοκής. Αλήθεια ποιος είναι ο μάνατζερ σου που έχει τόσες διασυνδέσεις με όλα τα βρωμοκάναλα και γιατί σπαταλάς τον χρόνο του ΣΥΡΙΖΑ που αναγκαστικά υποχρεώνονται να παρέχουν προεκλογικά όλα τα κανάλια, στερώντας τον από αξιόλογα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που και λόγο καλλίτερο έχουν και δεν είναι συμπαθείς στα παπαγαλάκια των καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

      Διαγραφή
    2. Ο γνωστός λασπολόγος, ολοφάνερα βαλτός από τους πάτρωνές του. Μα δεν καταλαβαίνεις ότι της κάνεις διαφήμιση δύσμοιρε και δύσμορφε;

      Διαγραφή
  2. Τι ζηλεια ειναι αυτη ρε παιδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμείς δεν ζηλεύουμε, ο ρογκάκος και η σπυράκη σε ζηλεύουν

      Διαγραφή
  3. Opios mpori to kani.esis re papagalakia, ti zori travate?
    Rotise kanis ti n Perka posa xronia ine sto koma?
    Posa ne exi pi k ti ipomoni exi kani?
    Otan itan sto 2% itan eki k pisteve....tora ta tin poulouse to koma?
    Oxi vevea...ola ta aksiologa stelexi tou siriza exoun foni
    Oriste lipon...aftia exoume
    POU INE????????
    Mipos i Perka toys tin ekopse?
    perimeno apantisis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως η κ. Πέρκα συγκαταλέγεται στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εκφράζουν την πολιτική γραμμή στο ακέραιο? Μη ξεχνάτε ότι είναι μέλος της Κ.Ε.. Άλλωστε έχει εξαιρετικό πολιτικό λόγο και παρουσία. Μακάρι η αντιπροσώπευση στα ΜΜΕ να ήταν πάντα αντίστοιχη αυτής της κ. Πέρκα. Όσο για τη διαπλοκή μια ματιά στο βιογραφικό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στην. κ. Πέτη Πέρκα.Εξαιρετική παρουσία στον πολιτικό χώρο της Ελλάδας και τιμή για εμάς τους κατοίκους του νομού της Φλώρινας.Καλή δύναμη στον αγώνα της που με τόση ανωτερότητα κάνει.Τώρα για τις μικρότητες και για όσους δεν γνωρίζουν την μακράν πορεία της στους αγώνες της, την ενασχόληση στην πολιτική, την αναγνωρισημότητα-αποδοχή που έχει, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα απαντήσει γιατί δεν είναι του επιπέδου της να ασχολέιται με μικροπρέπειες. Αξιοπρεπής, σοβαρή, μετρημένη, ακτινοβολεί αυτό που λείπει από την πολιτική σκηνή: Δεν ρίχνει το επίπεδο για χάρη της ψηφοθηρίας.Πέτη καλή σου επιτυχία θα σε ψηφίσω όχι μόνο γιατί είσαι η πιο κατάλληλη να εκπροσωπήσεις τον νομό μας, αλλά και γιατί θεωρώ ότι Η ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ θα πρέπει να είναι άξια μίμισης από όλους τους υποψήψιους βουλευτές της Ελλάδας!
    (ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aντι να μας αρεσει που εχουμε κοντα μας έναν ανθρωπο με φωνη καθόμαστε και μιζεριαζουμε.ΜΠΡΑΒΟ κΠερκα συνεχισε ειμαστε κοντα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπράβο Βαγγέλη καλά τα λες...

      Διαγραφή
    2. Πολλή φαντασία έχεις εσύ τρολλάκο...

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Βαγγέλης, προέρχομαι από τον χώρο της ΝΔ, θα ψηφίσω Πέτη Πέρκα-Σύριζα, γιατί θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να δείξουμε έμπρακτα ότι διαφωνούμε με όλο αυτό το αίσχος που κυριαρχεί στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας μας.Στο πρόσωπο της Πέτης Πέρκα βρήκα αυτό που πιστεύω ότι με εκπροσωπεί σαν πολίτη και άνθρωπο. Επίσης θεωρώ ότι η Πέτη Πέρκα ΑΝΗΚΕΙ σε αυτές τις συνιστώσες του Σύριζα, που δεν θα επιτρέψουν σε όλους αυτούς τους όψιμους συριζαίους(πρώην πασοκσίδες κτλ) να παρεκλίνει από ότι έχει αρχικά εξαγγείλει ο σύριζα.
      Επίσης θεωρώ ότι η ΝΔ πρέπει να χάσει, για να κάνει επιτέλους τον απολογισμό της και μέσα από πραγματικά δημοκρατικές διαδικασίες, να βρει τον προσαλατολισμό της, να θέσει εκ νέου τους στόχους της, ΝΑ ΒΡΕΙ τον δρόμο της-γιατί τον έχει χάσει!Και επιτέλους ας κυβερνήσει και ένα κόμμα της αριστεράς!Είναι πολύ χυδαίο να κατηγορείται η αριστερά για τα δεινά μας ενώ ποτέ δεν έχει κυβερνήσει!!!
      Τώρα γιατί είμαι τόσο πολύ ΥΠΕΡ ΤΗ΅ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ: Χωρις να ανήκω στον κύκλο των στενών της φίλων, αλλά ξέροντας και βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια την πολιτική της δράση από μικρή ηλικία θα ήθελα να πω τα εξής: Με έχει γοητεύσει η πολιτική της σταθερότητα, η εαισθητοποίησή- δράση της σε συλλογικούς αγώνες, η εξαιρετική της κατάρτιση, η σεμότητα και η σοβαρότητά της. Όταν πριν λίγα χρόνια σε μια συγκέντρωση-ομιλία, για την βία κατά των γυναικών, πήγα να την ακούσω, εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα μέσα στο πλήθος φίλους και φίλες μου από παλιά, που ήρθαν να την ακούσουν -χωρίς να την γνωρίζουν προσωπικά- αλλά την ξέρανε γιατί πρωτοστατούσε σε αγώνες,όπως αυτός εναντίον της εξόρρυξης του χρυσού στην Ιερισσό της Χαλκιδικής κτλ. Αισθάνθηκα υπερηφάνεια για το ότι η συμπατριώτσσαά μου έχαιρε τόσης μεγάλης εκτίμησης!
      Οι φίλοι μου και εγώ ΔΕΝ προσδοκούμε σε τίποτα από την Πέτη Πέρκα. Απλά, δεν πρόκειται να της ζητήσουμε καμία χάρη.ΔΕΝ ανήκουμε σε αυτούς που ψηφίζουν κάποιον έχοντας στοχο το προσωπικό του συμφέρον. Ανήκουμε στους Έλληνες που πιστεύουμε ότι με την ψήφο μας θα πρέπει να δίνουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ στις ιδέες τους, να εργαστούν για την κοινωνική δικαιοσύνη και για την ανάπτυξη που σέβεται το περιβάλλον.
      (ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΤΗΣ ΠΕΡΚΑ)

      Διαγραφή
  7. Οτι μας εκανε η Μιμη του Παπανδρεου και μας εβγαλε τον Λιανη βουλευτη.απο το πουθενα,ετσι και τωρα με τον Βιτσα που μας βγαζει την Πετη...
    Και μετα σου λεει πως δεν αντιγραφουν το Πασοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς οι ποσοκτσίδες σπεύσατε πρώτοι πρώτοι να αγκαλιάσετε την Μιμή. Την Πέτη Πέρκα δεν την αγκαλιάσατε γιατί δεν ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να πλησιάσετε σοβαρούς ανθρώπους.ΔΕΝ θα περίμενε να την αναγνωρίσετε αυτό το κάννουν οι άνθρωποι που δεν στηρίξαν τη πολιτική τους σταδιοδρομία και τις θέσεις τους σε γνωριμίες αυτού του τύπου. Στο πουθενά να πάτε εσείς που υποβιβάζετε την πολιτική ζωή αυτής της χώρας.

      Διαγραφή
  8. Μακράν η καλύτερη παρουσία υποψήφιου βουλευτή στις φετεινές εκλογές, ελπίζω να κοσμήσει εκ μέρους της Φλώρνας τη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους ένας άνθρωπος με ΠΑΡΟΥΣΙΑ στο ταλαιπωρημένο πολιτικό τοπίο της Φλώρινας.
    Go Πέτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προκαλεί θλίψη το γεγονός ότι δέχεται ύβρεις και επιθέσεις από κάποιους που θεωρητικά θα έπρεπε να είναι συναγωνιστές της. Ας ελπίσουμε πως θα πάρουν την απάντησή τους την επόμενη Κυριακή με τρανταχτό τρόπο και να πάνε εκεί που τους αξίζει, στον πολιτικό κάδο αχρήστων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κουβέντα μην πούμε για το πουλέν-αλεξιπτωτή του ΣΥΡΙΖΑ και να σου οι συγγενείς και φίλοι της να ανταπαντήσουν μονότονα..σας καταλάβαμε μέρες τώρα και σας βαρεθήκαμε κυρίες και κύριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόνο ο Σέλτσας εκφράζει την πολιτική γραμμή στο ακέραιο, και αγωνίζεται εδώ και 35 χρόνια για την αριστερά. Ο Σέλτσας είναι που σέβεται το καταστατικό, τον κώδικα δεοντολογίας και όλα τα όργανα του κόμματος. Αγωνίζεται επι 35 χρόνια χωρίς μεθοδεύσεις, για την αριστερά, για την πόλη της Φλώρινας, χωρίς να χρειάζεται να αυτοδιαφημίζεται και να προωθείται. Δεν κατηγορεί τους συνυποψηφίους του με βαριές εκφράσεις, είναι αξιοπρεπέστατος, καθόλου υπεροπτικός και αλαζόνας. Δεν παραπλανεί τον κόσμο λέγοντας ότι θα καταλάβει την Α ή την Β θέση στα υπουργικά συμβούλια. Δεν τάζει διορισμούς και λαγούς με πετραχήλια γιατί γνωρίζει και πρέπει να γνωρίζεται όλοι σας ότι πασοκικές ενέργειες και νοοτροπίες δεν θα εφαρμόζονται σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σέλτσας ήταν στην Φλώρινα και αγωνιζόταν όταν το κόμμα είχε 3%. Ο Σέλτσας πήγαινε ενάντια στην κυβερνητική πολιτική για το καλό της Φλώρινας. Και τώρα βρήκαμε στρωμένη γή και ήρθαμε να απλώσουμε το χαλί.Ο Σέλτσας ερχότανε στην Φλώρινα με όλες τις καιρικές συνθήκες από το Αμύνταιο να πάρει μέρος στις συνεδριάσεις της Νομαρχιακής και των άλλων οργάνων και να καθορίσει την πολιτική γραμμή για φλέγοντα ζητήματα του τόπου όπως η ΔΕΗ και το Νοσοκομείο και σε άλλες συγκεντρώσεις ενάντια στην αντιλαϊκή φιλελεύθερη πολιτική. Ο Σέλτσας έδωσε αγώνες για τον Φλωρινιώτικο λαό. Ο Σέλτσας αναγωρίζεται μέσα από τους αγώνες και όχι μέσα από την βιτρίνα.
    Η Σπύρτου είναι αυτή που αγωνίζεται επί χρόνια για το πανεπιστήμιο και να έρθει η ανάπτυξη με τις γραμμές του τρένου. Η Σπύρτου είναι αυτή που ζεί τον παλμό της πόλης.
    Ο Σαπαλίδης έδωσε και αυτός τους δικούς του αγώνες για την τοπική αγορά και την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
    Δεν είδαμε κανέναν άλλο από τους υποψηφίους να αγωνίζεται γι΄αυτόν το τόπο. Είδατε κανένα άλλο. Γιατί εγώ δεν είδα. Ο λαός του νομού δεν πρέπει να την ξαναπατήσει. Ο λαός της Φλώρινας πρέπει να στηρίξει αυτούς που αγωνίστηκαν για τον δικό του τόπο. Γιατί τους αγωνιστές τους ζούμε ανάμεσά μας, τους άλλους τους παρακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο δε βλέπεις αλλά ούτε ακούς καλά. Στο γιατρό γρήγορα!

      Διαγραφή
  13. Γατάκια όλοι. Λείπει ο Τάσος και αλλωνίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.