Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Μέχρι την Κυριακή οι αιτήσεις υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

Από το γραφείο Συντονιστή Νομικής και Εκλογικής Υποστήριξης του κόμματος ανακοινώθηκαν οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων από τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των εκλογών της 25-01-2014.
Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται το αργότερο έως τις 10 το πρωί της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2015 στα γραφεία της ΝΟΔΕ Φλώρινας,  που βρίσκονται στην οδό Αρχ. Παπαθανασίου 5, 1ος όροφος.

ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

26 σχόλια:

  1. Να δούμε ποιοι θα τολμήσουν να ξεφτιλίσουν το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γύρω στους 10 είναι αυτοί που έχουν καταθέσει αίτηση μέχρι τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάχνουν και δεν βρίσκουν, τρώνε πόρτα παντού. Τίτλοι τέλους για το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο κάποιοι που θέλουν πολιτικά να αυτοκτονήσουν έχουν βάλει υποψηφιότητα στην ΝΔ. Ερε τι τους περιμένει να ξεραν. Θα βρέχει και ομπρέλα δεν θα βρίσκουν...Ένας εξ αυτών έβαλε το κεφάλι στον τορβά...οι επόμενοι όλοι να περιμένουν στην σειρά για το κλάδεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο βιογραφικό του ξέχασε να γραψει [ τα 800.000 χιλιάρικα ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια κατάντια για την Ν.Δ ούτε την φανταζόμουν ούτε την ήθελα. Η Ν.Δ δυστυχώς έχει καταληφθεί από μνημονιακή ΠΟΛ.ΑΝ και έχει χάσει τον προσανατολισμό της.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από την μνημονιακή ΠΟΛ.ΑΝ και τον τοπικό μνημονιακό βουλευτή ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Θα πέσει πολύ μαύρο .

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ Ν Τ Ο Π Ι Ο Σ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ


      ...ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ....


      ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΑΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

      Διαγραφή
    3. 10:41 Είσαι κουτοπόνηρος και μεγάλος καραγκιόζης.

      Διαγραφή
  7. Δεν πιστεύω πως υπάρχει πρόβλημα ονομάτων.Σίγουρα πάντως υπάρχει θέμα στο να καλυφθεί η θέση της γυναίκας και ο ΝΤΟΠΙΟΣ υποψήφιος εκτός αν μ΄έναν σμπάρο δυο τριγόνια....Πάντως ΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ξεκίνησαν αγώνα θα έχει αρκετό παρασκήνιο μέχρι 7/01/2015 έ ΠΡΟΕΔΡΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως πάντα οι ντόπιοι θα ψηφίσουν ως "ραγιάδες" και φυσικά αν υπάρχει κάποιος θα είναι "βολικός" για τον Στάθη.

      Διαγραφή
    2. OI BΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ...ΜΟΝΟ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ...

      Διαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΑΝ Ν΄ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 6:22 έχεις δίκιο αλλά η γυναίκα πρέπει να μην είναι λαγός όπως στις προηγούμενες εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα βάλω κι εγώ αν τολμήσουν να βάλουν όσοι άκουσα. Επιτέλους δεν θα αλλάξει η μοίρα μας;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΥΛΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Γ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν οι υπεύθυνοι βάλουν πρώτα το καλό της παράταξης και μετά το δικό τους θα βάλουν έναν σωστό ΝΤΟΠΙΟ και όχι λαγό του ΣΤΑΘΗ Ή ΤΟΥ ΒΟΣΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κ. Bοσκόπουλε Γιάννη χαραμίζεσαι. Θέλουμε ΝΤΟΠΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ .Είσαι ο μοναδικός που μπορείς να συσπειρώσεις την υπο διάλυση ΝΔ στην Φλώρινα. Οι υπόλοιποι ( ακόμη και ειδικά ο πρόεδρος προσφύγων) δέν εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία έκφρασης του ΝΤΟΠΙΟΥ πληθυσμού . Γιάννη Βοσκόπουλε απέδειξες ότι μόνο εσύ μπορείς να τραβήξεις μπροστά και να φέρεις κάποιο επιθυμητό αποτέλεσμα . Οι υπόλοιποι μπορούν να αξιοποιηθούν διαφορετικά. Γιάννη Βοσκόπουλε είσαι ο μοναδικός στην παρούσα χρονική συγκυρία να γίνεις βουλευτής της Φλώρινας. Επιτέλους η ΦΛΩΡΙΝΑ πρέπει μετά από πολλά χρόνια να αποκτήσει ένα ΝΤΟΠΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ με αποδεδειγμένο κύρος και ΔΥΝΑΜΗ. Γιάννη Βοσκόπουλε ήρθε ο καιρός να αναλάβεις την εκπροσώπηση της Φλώρινας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.Γιάννη Βοσκόπουλε το γνωρίζεις πολύ καλά ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ και ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Στο χέρι σου είναι να οδηγήσεις την ΝΔ Φλώρινας στον Θρίαμβο η στην ολική διάσπαση και καταστροφή. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΣΥ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕιΣ ΤΩΡΑ .Μετά τις 25 Ιανουαρίου ΄εκτιμώ ότι θα είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Δ. ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ, Η ΠΟΝΤΙΟΣ, Η ΒΛΑΧΟΣ !

      Διαγραφή
    2. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .

      Διαγραφή
    3. 12 18 Είσαι πολύ πονηρός και βλαμμένος και ο στόχος σου είναι προφανής. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

      Διαγραφή
    4. 12.26 είσαι ή βαθειά νυχτωμένος ή πρωτάρης στο παιχνίδι. Βλαμμένο και άλλα κοσμητικά δεν θα σε αποκαλέσω διότι απλά είσαι εκτός τόπου εκτός χρόνου και εκτός Φλωρινιώτικης νοοτροπίας και πραγματικότητας. Την έδρα προσωπικα ο "εκλεκτός" θα την τσακώσει αλλα το παιχνίδι η ΝΔ το έχει χάσει σε άλλα σημεία και θα το δείτε μετά το ξημέρωμα της 26ης Ιανουαρίου. Η ΝΔ στην Φλώρινα ήταν που ήταν τώρα με τα ονόματα που κυκλοφόρησαν στο σεργιάννη έγινε η τελευταία οπή της τρομπέτας....Τα θελέστα και παθέστα ....κύριοι της ΝΔ πύρειος "νίκη" σας περιμένει....

      Διαγραφή
    5. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΗ.... ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΨΗΦΙΣΕ
      ΚΑΙ ΜΑΣ ΨΟΦΙΣΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟ

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ με τα κουτσά βόδια υποψήφιους σίγουρα θα πεθάνετε στο κρύο και θα σας μαυρισουν όλους. Εκεις ντικιο...

      Διαγραφή
  14. Βγήκαν οι υποψήφιοι - ΝΔ στην Φλώρινα υπο διάλυση. Καληνύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιός τελκά φταίει στους ντόπιους αυτοί περιμένουν να τους καλέσουν στο σπίτι τους με πούπτσε,δεν έχουν κότσια να κατέβουν στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.