Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Παγετός με -19 στη Φλώρινα!

Στην κατάψυξη μπήκε για τα καλά η Φλώρινα με την αυγή του νέου έτους, καθώς στη διάρκεια της νύχτας καταγράφηκαν οι χαμηλότερες θερμοκρασίες πανελλαδικά, με την πλέον χαμηλή να είναι οι -19 βαθμοί Κελσίου στις 5 τα ξημερώματα, όπως καταγράφηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Η αμέσως πιο… υψηλή θερμοκρασία καταγράφηκε στη γειτονική Καστοριά και ήταν -14 βαθμοί Κελσίου.
Αυτή τη στιγμή το θερμόμετρο δείχνει... μόλις -17 βαθμούς.
Τα πάντα στην περιοχή είναι παγωμένα και πλέον ο χειμώνας δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο. Τα προβλήματα και οι δυσκολίες των κατοίκων της Φλώρινας πολλαπλασιάζονται καθημερινά και σε σχέση με αυτά των κατοίκων της υπόλοιπης Ελλάδας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ3 Ιανουαρίου 2015 στις 9:20 π.μ.

    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙ@,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙ@ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ,ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΣΗΣ,ΗΔΑΛΩΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!! ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΤ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΕΛΕΞΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.