Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Φιλανθρωπική δράση των φοιτητών του τμήματος δημοτικής εκπαίδευσης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πρωτοβουλία μας ως φοιτητές του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, που πραγματοποιήθηκε στις 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου 2014 μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών.
Παρόλες τις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε αρκετά σχολικά είδη, τα οποία διανεμήθηκαν στο Οικοτροφείο Αγίας Όλγας στη Φλώρινα.
Μέσα από τη δράση αυτή σκοπός μας ήταν να προσφέρουμε χαμόγελα σ’ αυτά τα παιδιά και να αποδείξουμε σε όλους, ότι μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Στις δύσκολες μέρες που περνούμε πρέπει ο καθένας μας να προσφέρει... γιατί όλοι μαζί μπορούμε... με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να το θέλουμε. Αξίζει να δίνουμε μαθήματα αγάπης και φιλανθρωπίας στην εποχή μας για να επικρατεί η αισιοδοξία και η αλληλεγγύη και όχι η απαισιοδοξία και ο εγωισμός.
Ευχαριστούμε θερμά το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μελίτης για την προσφορά ικανοποιητικού ποσού με σκοπό την αγορά σχολικών ειδών και, στη συνέχεια, ευχαριστούμε πολύ όσους πολίτες, (συμ)φοιτητές στήριξαν και ενίσχυσαν την προσπάθειά μας.

«Κάνε πράξη αυτή τη μικρή σκέψη σου ... να προσφέρεις»

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά:
Αχτύπη Κωνσταντίνα
Γκαλένη Ευαγγελία
Μαρκοπούλου Ιωάννα
Σωτηρίου Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.