Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Η Πέτη Πέρκα με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας

Η υποψήφια Βουλευτής Φλώρινας με τον ΣΥΡΙΖΑ Πέτη Πέρκα, στο πλαίσιο των επαφών της με φορείς της περιοχής, την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας στα γραφεία του συλλόγου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δημήτριος Στεφανίδης πρόεδρος, Αλέξανδρος Σιάμκουρης γραμματέας, Αναστάσιος Μαρκόπουλος ταμίας και Ευάγγελος Χαρίσης μέλος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέθεσε τα χρόνια προβλήματα των δικηγόρων της Φλώρινας τα οποία άπτονται της λειτουργίας των Δικαστηρίων και αφορούν στο σύνολο των κατοίκων της Φλώρινας, καθώς και θέματα γενικότερα της Δικαιοσύνης.
Η κ. Πέρκα άκουσε με προσοχή τις απόψεις των μελών του Δ.Σ. και τους συνεχάρη για το γεγονός ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας είναι από τους πρωτεργάτες συλλόγους σε θέματα Δικαιοσύνης καθώς έχει συμμετοχή σε συνολικές προσφυγές Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας μας κατά του Μνημονίου, του Τέλους Επιτηδεύματος και πολλών Νομοθετημάτων τα οποία ήταν αντισυνταγματικά και εις βάρος του συνόλου των πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. Κουίζ: Ποιος από τον Δικηγορικό Σύλλογο αρνήθηκε να συναντηθεί με την κ. Πέρκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.