Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. παρουσία του Φ. Πετσάλνικου

Σας προσκαλούμε την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, και ώρα 12.00 μ., στην αίθουσα δεξιώσεων του Ξενοδοχείου «Λύγκος» στο κέντρο της Φλώρινας στην ανοιχτή Συνέντευξη τύπου, που θα παραχωρήσει ο πρ. Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Φίλιππος Πετσάλνικος στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και στην Παρουσίαση των υποψηφίων Βουλευτών για την Π.Ε. Φλώρινας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Η παρουσία σας θα εμψυχώσει τον αγώνα μας για μια νέα Ελλάδα με αξίες και δικαιοσύνη, για μια Φλώρινα με πρόοδο και ανάπτυξη.
ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ!

Η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

6 σχόλια:

  1. Ο αρχηγός σας έτερχε στη Ευρώπη το 2010 και έλεγε ότι κυβερνάει έναν διεφθαρμένο λαό.
    Αρα εσείς που υποστηρίζετε αυτό το κόμμα είστε οι πρώτοι διεφθαρμένοι.
    Και όσο ο εθνικός καταστροφέας δεν ζητά συγνώμη από τους Έλληνες για όσα τους είπε και για όσα κυρίως τους έκανε θα τον λιδωρούμε με όποιο τρόπο μπορούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και ο δικός σας ο Καραμανλής ο νεώτερος (μπούλης) που μας διαβεβαίωνε ότι θα επανίδρυε το κράτος, αλλά το έστειλε στο γκρεμό...

      Διαγραφή
    2. Πανίδης Θεόφιλος
      Φλώρινα
      Θα σε παρακαλούσα, αν γνωρίζεις αγγλικά , να ξανακούσεις το συγκεκριμένο βίντεο. Δεν μιλησε για διεφθαρμένο λαό, αλλά για μεγάλη διαφθορά στη Ελλάδα! Όμως έναν δημόσιο υπάλληλο δεν τον διαφθείρει Γάλλος ή Άγγλος , αλλά κάποιος Έλληνας! Ο κ Παπανδρέου Γεώργιος δεν κατέστρεψε τη χώρα, αλλά πράγματι την έσωσε απο την χρεοκοπία! Σε παρακαλώ πολύ ψάξε στο ιντερνετ τι σημαίνει χρεοκοπία μιας χώρας και κυρίως ποιά θα ήταν / είναι η ζωή όλων μας την επόμενη μέρα! Άλλος κατέστρεψε την χώρα και δυστυχώς αυτό που κάνει ο πολύς κόσμος είναι να βρίζει τον πυροσβέστη κι όχι τον εμπρηστή! ΥΓ. Αν με γνωρίζεις, κάλεσέ με για μια συζήτηση προ ή μετά τις εκλογές, αν θα ήθελες!

      Διαγραφή
    3. Κύριε Πανίδη,
      Αν θέλετε να παραλογίζεστε και να γράφετε τέτοιες ελεεινές ανοησίες, τουλάχιστο κάντε το ανώνυμα.
      Σαν καθηγητής μας αφήσατε με όμορφες αναμνήσεις. Μη μας το καταστρέφετε.

      Διαγραφή
  2. Θα σας έρθει και ο παρολίγο πρωθυπουργός. ΠΟιος την χάρη σας. Μεγαλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χάθηκε η ντροπή από την κοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.