Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης

Συνεδριάζει σήμερα, στις 11 το πρωί στην Κοζάνη, η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα:

1. Έγκριση πρακτικού 2ης συνεδρίασης του 2014

2. Μ.Π.Ε. του έργου :«Επιφανειακή αμμοληψία σε ιδιωτική έκταση στη Δ.Κ.Μαυροχωρίου της Δ.Ε. Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, ΠΕ Καστοριάς».
3. Μ.Π.Ε. του έργου. «Φυσικό σύστημα επεξεργασίας αστικών υγρών αποβλήτων στο Δ.Δ.Νεστορίου του Δήμου Νεστορίου, ΠΕ Καστοριάς».
Εισηγήτρια των θεμάτων 2 και 3 : η κ. Μιχαλοπούλου Κων/να,Γεωπόνος με Δ βο, υπάλληλος Τμήμα τος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Π.Ε Καστοριάς

4. Μ.Π.Ε. του έργου. «Υπό ίδρυση κτηνοτροφική μονάδα εκτροφής γουνοφόρων ζώων της εταιρίας ‘‘Αφοί Γκλιάγια Α.Β.Ε.Γ.’’».
Εισηγήτρια : κ.Αδαμαντία Σκαρλάτου, Δασολόγος με Δβο, υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης

5. Μ.Π.Ε. του έργου. « Υφιστάμενος σταθμός βάσης κινητής τηλεφωνίας με κ.ο «2136 ΜΕΛΙΤΗ» της εταιρείας Wind Hellas τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε», στη θέση «Γόνιμον» του Δ.Δ Μελίτη του Δήμου Φλώρινας»
6. Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ), Ειδικής Οικολογικής Αξιολόγησης (ΕΟΑ) και Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων (ΣΔΑ), για το έργο που αφορά : α) στην ενοποίηση των δύο ανεξάρτητων περιβαλλοντικά αδειοδοτημένων ορυχείων (Βόρειου και Νότιου Τομέα) με αύξηση της έκτασης αυτών κατά 84.237,58 τ.μ. καθώς και των συνοδών αυτού έργων, εντός του Δημοσίου Λιγνιτωρυχείου Αχλάδας, περιοχής Τοπικών Κοινοτήτων Αχλάδας και Μελίτης, Δήμου Φλώρινας, Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, από την εταιρία “ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΑΧΛΑΔΑΣ ΑΕ”.
Εισηγητής των θεμάτων 5 και 6 : κ.Χρήστος Ιωάννου, Μηχανολόγος Μηχανικός με Δβο υπάλληλος του τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.