Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Το πρόγραμμα της Δημιουργικής Αθλητικής Εβδομάδας

Το πρόγραμμα της Δημιουργικής Αθλητικής Εβδομάδας μέχρι και την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 έχει ως εξής:

Πέμπτη 21/8 2014 θα παρευρεθούν και θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Αθλητικής Εβδομάδας στο ΔΑΚ Φλώρινας (γήπεδο ποδοσφαίρου) απο 18:00 εως 21:00 :
1. Ο παλαίμαχος Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής Μιχάλης Αλεξιάδης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε στις εξής ομάδες:
Ξεκίνησε από την ΑΕ Καυκάσου και ΠΑΣ Φλώρινας.
- Νάουσα – Βέροια – (Α’ Εθνική)
- Κοζάνη(Γ’ Εθνική) – Βέροια(Β’ Εθνική)
2. Ιάσωνας Ιωαννίδης, Φλωρινιώτης αθλητής της ΓΕΦ, Πρωταθλητής Ελλάδος στα 5000μ, τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ.
3. Νικολέτα Λαδά, Βαλκανιονίκης στο Βάδην, πρώην αθλήτρια της ΓΕΦ και του Ηρακλή Θεσς/νίκης ,καθηγήτρια φυσικής αγωγής
4. Νίκος Πετρόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου, εργάζεται στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, καθηγητής φυσικής αγωγής.

Παρασκευή 22/8 2014 θα παρευρεθούν και θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Αθλητικής Εβδομάδας οι στο ΔΑΚ Φλώρινας (γήπεδο ποδοσφαίρου) απο 18:00 εως 21:00:
1. Κώστας Ορφανός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και Πρόεδρος των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης.
2. Λάκης Παπαϊωάννου παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού Ηρακλή ΠΑΟΚ. Τεχνικός Διευθυντής των Σχολών ποδοσφαίρου της Αγγλικής ARSENAL FC στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια καθώς και υπεύθυνος scouting της ARSENAL FC στην νοτιοανατολική Ευρώπη.
3. Νίκος Παπαδόπουλος, παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και της Παναχαϊκής, προπονητής τερματοφυλάκων σε τμήματα υποδομής, διατέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.
4. Ιάσωνας Ιωαννίδης, Φλωρινιώτης αθλητής της ΓΕΦ, Πρωταθλητής Ελλάδος στα 5000μ, τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ.
5. Νικολέτα Λαδά, Βαλκανιονίκης στο Βάδην, πρώην αθλήτρια της ΓΕΦ και του Ηρακλή Θεσς/νίκης ,καθηγήτρια φυσικής αγωγής
6. Νίκος Πετρόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου, εργάζεται στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, καθηγητής φυσικής αγωγής.

Σάββατο 23/8 2014 θα παρευρεθούν και θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Αθλητικής Εβδομάδας οι πρωταθλητές του ακοντισμού στο ΔΑΚ Φλώρινας (γήπεδο ποδοσφαίρου) απο 18:00 εως 20:00 :
1. Άννα Βερούλη, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.
Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Πανευρωπαικούς Αγώνες της Αθήνας το 1982,και του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ελσίνκι το 1983, σηματοδοτώντας τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του γυναικείου αθλητισμού στη χώρα μας.
Τερμάτισε την αθλητική της πορεία το 1993.
2. Νίκος Μιχαλόπουλος, απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για πολλά χρόνια υπήρξε πρωταθλητής στον ακοντισμό με Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων το 1987. Σήμερα είναι πρωταθλητής στη σκοποβολή, στο ολυμπιακό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολίου ανδρών.
Από το 2010 αγωνίζεται και πάλι στον ακοντισμό στην κατηγορία των Μasters με εμφανίσεις και διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. (Χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου 2012 στην Σμύρνη της Τουρκίας, 5η θέση στους Βαλκανικούς αγώνες του 2013 στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, 10η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2013 στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας και Πανελληνιονίκης το 2011, 2012 και 2013).
3. Ιάσωνας Ιωαννίδης, Φλωρινιώτης αθλητής της ΓΕΦ, Πρωταθλητής Ελλάδος στα 5000μ, τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ.
4. Νικολέτα Λαδά, Βαλκανιονίκης στο Βάδην, πρώην αθλήτρια της ΓΕΦ και του Ηρακλή Θεσς/νίκης, καθηγήτρια φυσικής αγωγής
5. Νίκος Πετρόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου, εργάζεται στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, καθηγητής φυσικής αγωγής.

Κυριακή 24/8 2014 θα παρευρεθούν και θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της Αθλητικής Εβδομάδας στο ΔΑΚ Φλώρινας (γήπεδο ποδοσφαίρου) απο 18:00 εως 21:00 :
1. Ο 6ος Ολυμπιονίκης των 66 κ. της Ελευθέρας Πάλης στην Αθήνα του 2004 και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Απόστολος Τασκούδης. Μέχρι σήμερα έχει λάβει 54 διακρίσεις σε παγκόσμια κλίμακα στο άθλημα της ελευθέρας πάλης 74 κιλών, ενώ για τα τρία συνεχή τελευταία έτη βρίσκεται στην κορυφή του βάθρου στο άθλημα του, Beach Wrestling/Πρωτάθλημα Πάλης στην 'Αμμο. 
Κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί επίδειξη Πάλης στην 'Άμμο / Beach Wrestling απο τον ίδιο.
2. Βασίλης Παμπορίδης, Διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου, εκπαιδευτής Διαιτητών, Καθηγητής Φυσικής αγωγής, προπονητής χειροσφαίρισης.
3. Ιάσωνας Ιωαννίδης, Φλωρινιώτης αθλητής της ΓΕΦ ,Πρωταθλητής Ελλάδος στα 5000μ, τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ.
4. Νικολέτα Λαδά, Βαλκανιονίκης στο Βάδην, πρώην αθλήτρια της ΓΕΦ και του Ηρακλή Θεσς/νίκης, καθηγήτρια φυσικής αγωγής
5. Νίκος Πετρόπουλος, προπονητής ποδοσφαίρου, εργάζεται στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, καθηγητής φυσικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.