Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Μουσική πανδαισία» χθες βράδυ στη συναυλία των Blues Wire

Μόνο ως «μουσική πανδαισία» μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή βραδιά (22/8), με την εμφάνιση των Blues Wire στο 6ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας. Ο Ηλίας Ζάικος, ο Σωτήρης Ζήσης και η Νίκη Γουρζουλίδου πραγματικά δίδαξαν blues μουσική!
Με την εκπληκτική τους εμφάνιση χάρισαν στους Φλωρινιώτες που βρέθηκαν χθες το βράδυ στα Δημοτικά, μια συναυλία που θα τη θυμούνται για πολύ καιρό! Δεξιοτέχνες, με εκρηκτικά σολαρίσματα καθήλωσαν το κοινό που τους παρακολούθησε και παρέμεινε στο χώρο μέχρι το τέλος, στη κυριολεξία μέχρι να ακουστεί και η τελευταία «μαγική» νώτα στη 1 τα ξημερώματα! Πραγματικά μοναδικές στιγμές, ειδικά προς το τέλος της συναυλίας όπου ανέβηκε στη σκηνή και ο «δικός μας» Πέτρος Δινάκης και σόλαρε μαζί με τον Ηλία Ζάικο των Blues Wire στη σκηνή, κερδίζοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κόσμου. Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν και οι Tequila Drinkers από το Αμύνταιο όπως και οι Border blues band από τη Φλώρινα, που άνοιξαν ως support groups τη συναυλία των Blues Wire!

4 σχόλια:

  1. οσοι δεν ήρθαν Ε Χ Α Σ Α Ν....Η χθεσινή βραδυά ήταν ΜΑΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάνε και κλώσσα τα.

      Διαγραφή
    2. οι 2 προηγούμενες απόψεις 6.34 και 3.58 δεν απηχούν τίποτα παραπάνω παρα την ΙΔΙΩΤΙΑ του καθενός...να μην κατεβάσω βαρύτερους χαρακτηρισμούς στα εν λόγω ανθρωπάκια ...την ομελέτα ευχαρίστως στην μαπα σας καρεκλάδες της κακιάς ώρας...Βουνίσιε μαζί σου

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.