Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Η συναυλία των Μπλε στη Φλώρινα (video)

Το συγκρότημα έκπληξη της δεκαετίας του ’90. οι Μπλε, βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Φλώρινα, στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Μουσικής που διοργάνωσε ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Φλώρινας «Ερωδιός».
Δείτε σε video το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας.


4 σχόλια:

  1. Οι φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας ήταν απογοητευτικές. Φιάσκο μεγάλο εξαιτίας της προχειρότητας και της ανοργανωσιάς. Όσο οσο για να βγει ο Δήμος απο την υποχρέωση. Κρίμα για όλους μας.

    Υ.Γ.: Όαση η πρωτοβουλία του Ερωδιού. Λυπηρό ότι ο Βοσκόπουλος δεν έβαλε λίγα ευρώπουλα για να απολαύσει όλος ο κόσμος τη συναυλία και να μην υπάρχει εισητήριο. Οι εκλογές όμως τελείωσαν. ότι πληρώσαν πλήρωσαν. Τώρα θα τους πληρώνουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ερωδιός πήρε 2000Ε προεκλογικά, όπως και αρκετοί άλλοι σύλλογοι, οπότε θα ήταν υπερβολή να ξαναπλήρωνε ο δήμος για να γίνει συναυλία. Ίσως να αναρωτηθούμε αν εκείνα τα λεφτά πήγαν για την συναυλία ή απλά δόθηκαν στον σύλλογο.

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΌΛΑ ΕΙΧΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο...ΜΠΑΧΤΣΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΑ Ή ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ - ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΝΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ . ΠΡΟΤΕΙΝΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΣΤΝΑΥΛΙΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ – Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.