Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Συμμετοχή στο Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο

Ο Νομαρχιακός Σύλλογος ατόμων με αναπηρία του Νομού Φλώρινας με έδρα τη Φλώρινα χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Συλλόγου εργαζομένων και της Νοσοκομειακής επιτροπής των γιατρών του Νοσοκομείου για την οργάνωση του συλλαλητηρίου για τη στήριξη του Νοσοκομείου.
Εκφράζουμε την βαθύτατη ανησυχία μας για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στα Περιφερειακά Ιατρεία του Νομού, το Νομαρχιακό Νοσοκομείο, και την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Η επί χρόνια καθυστέρηση προκήρυξης μόνιμου ιατρικού προσωπικού, η μη κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων, η καθυστέρηση στους διορισμούς των επικουρικών ιατρών, η ελλιπής χρηματοδότηση οδηγεί σε συνεχή υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και υποβάθμισης του νοσοκομείου.
Καλούμε τα μέλη του συλλόγου να συμμετέχουν ενεργά με τις οικογένειές τους.
Καλούμε τους Φλωρινιώτες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο.
Όλοι μαζί να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στην συνεχή υποβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου και να διεκδικήσουμε άμεση χρηματοδότηση και πρόσληψη μόνιμου ιατρικού προσωπικού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.