Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

4 χώρες – 115 συμμετοχές στη β’ περίοδο του Κάμπ

Ξεκίνησε η 2η Περίοδος του Καλοκαιρινού Κάμπ Ξιφασκίας που ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας οργανώνει για 8η συνεχή χρονιά στο «Πατουλίδειο» Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Πρεσπών.
Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη προετοιμασία της 1ης Περιόδου (22-29 Αυγούστου) με την συμμετοχή 57 μικρών ξιφομάχων -13 χρονών, σειρά έχουν οι «μεγάλοι ξιφομάχοι» +13 χρονών. Συνολικά 15 πίστες στο ειδικά διαμορφωμένο «Πατουλίδειο» θα φιλοξενήσουν άπειρες μονομαχίες από 29 Αυγούστου έως 7 Σεπτεμβρίου.
Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο διοργανώνεται το Διεθνές Κύπελλο «Λυγκηστίς» με την συμμετοχή 200 αθλητών και αθλητριών υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και του Δήμου Πρεσπών.
Τόσο οι προπονήσεις όσο και οι αγώνες έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό και είστε όλοι καλεσμένοι.
Το Δ.Σ. του Ο.ΞΙ.Φ. νοιώθει την υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια τους αθλητές – αθλήτριες Ξένια Κωσταντίνου, Δέσποινα Αριστείδου, Άννα Σταυρίδου, Παντελή Αφορόζη και Κων/νο Ηλιάδη για την εισαγωγή στα ΑΕΙ / ΤΕΙ της προτίμησής τους.
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το HELEXPO CUP και το EUROCUP, των οποίων την οργανωτική ευθύνη έχει ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας.
Ξεκίνησαν οι εγγραφές των νέων τμημάτων του Ο.ΞΙ.Φ. Πληροφορίες στο 2385028600.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.