Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Δήλωση του δημοτικού συμβούλου Αμυνταίου Άγγελου Θ. Ρακόπουλου

Επί τη ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής του τόπου μας και προς άρση εύλογων παρεξηγήσεων από τα αφελώς ή κακόβουλα προεκλογικά διαδιδόμενα, ιδίως μετά την εκλογική συντριβή Ιωσηφίδη, θεωρώ υποχρέωση μου να θέσω σε γνώση των φίλων συνδημοτών μας τα παρακάτω:
Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο δήμαρχο Κώστα Θεοδωρίδη να είναι σιδεροκέφαλος, με υγεία και δύναμη, όπως επίσης και στους συνεργάτες του, για την πεντάχρονη δημοτική τους θητεία.
Δεν θα διανοούμουν ποτέ να εξαπατήσω τους ψηφοφόρους και να εκθέσω τον εαυτό μου στον κίνδυνο μιας απάτης με την κάθοδο μου στις εκλογές, χωρίς να έχω την έγκυρη και κατηγορηματική διαβεβαίωση από δύο έγκριτους καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου (Δημητρόπουλος – Σωτηρέλης) για την νομιμότητα της υποψηφιότητας μου, λόγω της ιδιότητας μου (Δ/ντης του Κέντρου Υγείας Αμυνταίου), πράξη αυτονόητη και λογική για κάθε πολίτη, που, όταν προκύπτει νομικό ζήτημα, ζητά τη γνώμη έγκριτων νομικών, όπως, όταν προκύπτει ιατρικό, καλεί γιατρό.
Δύο πρόσφατες αποφάσεις του διοικητικού Πρωτοδικείου Κοζάνης (Μάιος 2014 – Αύγουστος 2014) στο οποίο προσέφυγαν εναντίον μας Ιωσηφίδης – Τσιρώνης απορρίφθηκαν μετά πολλών επαίνων.
Τώρα βέβαια, και παρά την παταγώδη αποτυχία τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να γλυκάνουν το πικρό ποτήρι της συντριβής τους, ακούμε και μάλλον θα ακούμε για καιρό κάθε αστείο, ακραίο ή παράλογο ισχυρισμό.
Είδη έχει ξεκινήσει μια βιομηχανία μηνύσεων με γελοίες και αστήριχτες αιτιάσεις εναντίον μας, που εκ΄των πραγμάτων, θα έχουν την ίδια τύχη των προαναφερθέντων προσφυγών τους. Ο δρόμος της προσφυγής στην δικαιοσύνη είναι ανοιχτός για τον οποιοδήποτε αισθάνεται θιγόμενος ή προσπαθεί να δικαιολογήσει καταστάσεις.
Εμείς δηλώνουμε ότι σε αυτή την πρωτόγνωρη και θλιβερή ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου μας, ανεξαρτήτως προσωπικού ή οικονομικού κόστους , θα ακολουθήσουμε έστω και εξ΄αναγκης.
Δεν είναι ούτε κακό ούτε απίθανο να χάνεις σε τόσο σύντομο διάστημα δύο φορές την ίδια υπόθεση, στο ίδιο Πρωτοδικείο της Περιφέρειας σου!Κακό είναι, να μην αντιλαμβάνεσαι, γιατί, και πως έχασες μια υπόθεση στην οποία στήριξες όλο σου το οικοδόμημα της δήθεν άδικης εκλογικής σου συντριβής.
Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι ευτυχώς γνωρίζουν το Θεοδωρίδη, τον Ιωσηφίδη, το Ρακόπουλο, τον Τσιρώνη. Μετά την δικαιοσύνη, η κρίση ανήκει στους πολίτες…
Είστε καλεσμένοι όλοι στην ορκωμοσία μας!!!

Αμύνταιο 21/8/2014
Άγγελος Θ. Ρακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.