Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ενημερωτικό φυλλάδιο από την «Πατούσα»

Ενημερωτικό φυλλάδιο με τις υποχρεώσεις ιδιοκτητών σκύλων, τις διατάξεις, τα πρόστιμα και το πρόγραμμα που ξεκίνησε ο δήμος Φλώρινας για τα αδέσποτα, θα μοιραστεί σε λίγες μέρες στους κατοίκους της Φλώρινας, με πρωτοβουλία του Φιλοζωικού Σωματείου Φλώρινας «Η Πατούσα».


10 σχόλια:

  1. Στο κομματι που αναφέρεται στην δυνατότητα στειρώσεων από εθελοντές αλλοδαπους κτηνιάτρους, πέραν του συντακτικού λάθους της πρότασης, ΔΕΝ αναφέρεται ως υποχρέωση των "εθελοντών αλλοδαπών" το ότι θα πρέπει να έχουν Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος και οι επεμβάσεις να γίνονται σε εξοπλισμένο χώρο επίσημου κτηνιατρείου...
    Ήδη σε κάποιες περιοχές κάποιοι (ποιοί και με ποιά ιδιότητα????) άρπαξαν νυστέρια και ανοίγουν ζώα....

    http://www.hva.gr/el/article.php?id=706

    Έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραία η κίνηση του δήμου!!!!!!!!
    ΜΠΡΆΒΟ και για το πρόγραμμα στειρώσεων!!!!
    Το ότι εμπλέκεται και φιλοσκυλικό σωματείο δεν μου πολύ αρέσει γιατί ακούμε διάφορα για υιοθεσίες σκύλων με δέλεαρ την δωρεάν στείρωση. επαναλαμβάνω το ΑΚΟΎΜΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ....
    ο 2:07 καλά τα λέει αλλά ρε φίλε οι αλλοδαποί που θα μάθουν σε σκυλιά πελατών??????? ΟΟΟΧΧΧΧΧΙΙΙΙ σε αδέσποτα της ψωροκώσταινας!!!!!!
    Τα σκυλιά των κτηνιάτρων έχουν chip?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι δεν γραφετε αυτα τα διαφορα που ακουτε?? μπορειτε επισης να μας πειτε ακριβως τι εννοειτε με τις στειρωσεις?? γιατι υιοθετησα σκυλι απο εκει και δεν ειδα τπτ απο ολα αυτα..ο Δημος ειχε προγραμμα στειρωσεων αν το διαβασατε..αν αυτο εννοειτε με τη δωρεαν στειρωση

      Διαγραφή
  3. Επειδή γνωρίζουμε λίγο πολύ όλοι το έργο που κάνει το φιλοζωικό της πόλης μας καλά θα κάνουμε,εμείς όλοι που μιλάμε εναντίον τους να το βουλώσουμε. Όσο για τα διάφορα που ακούγονται, τελικά είμαστε πολύ κακοί γιατί "θέλουμε" την τρίχα να την κάνουμε τριχιά. Κάποιον να κατηγορήσουμε γιατί δε μας έκατσε καλά στο στομάχι. Να φαγωθούμε μεταξύ μας δε θα χορτάσουμε....Ξέρουμε την καλή συνεργασία που έχουν με τους κτηνιάτρους και αυτό που αναφέρει για ξένους εθελοντέςεννοείται κτηνιάτρους, φαντάζομαι το γράφει επειδή το αναφέρει η νομοθεσία και δε θα μπούνε στον κόπο να τους ψάχνουν και να τους παρακαλάνε να έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ENA EINAI TO GEGONOS.OTI GEMISE SKYLIA O TOPOS POY ORMANE KAI KOPRIZOYN STOYS DROMOYS.OLA TA ALLA EINAI LOGIA.
    O DHMOS DEN PROLABAINEI NA MAZEYEI AYTA POY DEN EINAI YPEYTHINOS GIATI ALLOI FTAINE GIA TO XALI KAI O NOVN NOEITV.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάθε να γράφεις ελληνικά πρώτα εσύ 1:43 και μετά μιλάς...Υπεύθυνοι είναι αυτοί που παίρνουν σκυλάκια γιατί το θέλουν τα παιδιά τους για παιχνίδι, και κάτι κυράτσες που κατέβηκαν από τα χωριά τους για να κάνουν τη φιγούρα τους, και μετά τα παρατάνε. Άντε μάθαμε να κατηγορούμε .................και ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή σύμφωνα με τον εαυτό σου, για να εκφράσει κάποιος τη γνώμη του πρέπει να γνωρίζει τη γλώσσα;

      Διαγραφή
  6. Α ρε χωριατοφλωρινιωτες , που το μονο που ξερετε να κανετε για ΟΛΑ ειναι να κατηγορειτε και να τρωγεστε μεταξυ σας!!!!!!!!! Καλα κανετε και παιρνετε σκυλια, καλα κανετε και τα παρατατε, καλα σας κανουν που σας βρωμιζουν τα πεζοδρομια και καλα κανουν και σας δαγκωνουν!!!!! Ολοι εσεις που κατηγορειτε ΟΧΙ μονο για τα αδεσποτα της πολης σας αλλα και οτιδηποτε αλλο σας ενοχλει , σας χαλαει την αισθητικη και ειναι καλυτερο απο σας αυτο ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!Και ολοι εσεις δεν θα γυρισετε να κοιταξετε ουτε τα παιδια σας ουτε τον συναθρωπο σας γιατι πανω απο ολα εισαστε ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ! Αν ανηκετε λοιπον σε αυτη την κατηγορια που μολις ανεφερα τοτε ειστε ολοι ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ, ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακριβώς οπως τα λες..τίποτα δεν τους αρέσει..ολο μίρλα και κακό.κουραστικοί έχετε καταντήσει

      Διαγραφή
  7. ο καθενας καθεται πισω απο ενα πληκτρολογιο και σχολιαζει..τρεξτε λιγο οσο τρεχουν..ακομα και ξημερωματα και μετα ξαναμιληστε..αργοσχολοι..!!! και εγω εχω ακουσει πολλα για διαφορα θεματα..τι παει να πει, οτι ισχυουν ολα?? και για ποια δωρεαν στειρωση μιλας???κανε μια βολτα απο τους κτηνιατρους και ρωτα..ολοι μελη και εθελοντες βαζουν απο την τσεπη τους χρηματα..!! και εγω ημουν καχυποπτος αλλα ειδα τι συμβαινει..!!πηγαινε και εσυ..βοηθα για μια βδομαδα μονο και ελα μετα να ξαναμιλησεις..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.