Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο 14χρονος Άγγελος Λιάσος του ΠΑΣ Φλώρινα

Άλλος ένας Φλωρινιώτης στα σαλόνια της SuperLeague. Πρόκειται για τον νεαρό Άγγελο Λιάσο του ΠΑΣ Φλώρινα που από την Ακαδημία και το Παιδικό τμήμα της ομάδας μετακομίζει στην ιστορική ομάδα της λίμνης. Ο Άγγελος πρόλαβε στα 4 χρόνια που ανήκει στην Ακαδημία να πάρει μέρος σε πολλές διοργανώσεις με την ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ενώ φέτος και πέρυσι ως μικρός ήταν μέλος του ΠΑΙΔΙΚΟΥ τμήματος που κατέκτησε το Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣΦ.
Τα προηγούμενα χρόνια ο Λιάσος ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΦ ενώ φέτος με την μικτή ομάδα της 3ης Περιφέρειας κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά της Βόρειας Ζώνης.
Ο Άγγελος αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία χρόνια αν και παίχτης της ακαδημίας έκανε προπονήσεις τόσο με το τμήμα του Παιδικού όσο και με την Ανδρική ομάδα. Επίσης, ο Άγγελος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα βελτίωσης από εργοφυσιολόγο και τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς δεν άργησαν να φανούν. Στις δοκιμές του ΠΑΣ Γιάννινα άφησε καλές εντυπώσεις και οι άνθρωποι του Άγιαξ της Ηπείρου δεν άργησαν να τον ειδοποιήσουν να μετακομίσει στην ομάδα τους. Πλέον, ο Λιάσος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League μετ την Κ15 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και όλο το μέλλον ανοίγεται μπροστά του.
Η διοίκηση του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και το προπονητικό team τόσο του Ανδρικού όσο και της Ακαδημίας του εύχονται καλή σταδιοδρομία, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς να πετύχει τους ποδοσφαιρικούς στόχους που έχει θέσει στη ζωή του παράλληλα με τις σχολικές του υποχρεώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Έτσι πάμε δυνατά ...
    Καλή τύχη στο original kirkedo
    Hooah!!

    ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΓΕΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.