Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Προμήθεια εξοπλισμού σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής δήμου Φλώρινας

Στην υπογραφή της σύμβασης «Προμήθεια εξοπλισμού σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής Δήμου Φλώρινας» προέβη ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης τη Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014 με πέντε αναδόχους.
Η ανάδειξη των αναδόχων ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕς ΑΕ, Χ. ΡΩΣΣΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., ΓΑΒΡΙΗΛ Β. ΤΕΚΤΕΡΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, MLS ΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. και ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝ. ΜΙΧΑΗΛ προέκυψε μετά από διεθνή δημόσιο ανοιχτό διαγωνισμό για την εκτέλεση της συγκεκριμένης πράξης.
Η προμήθεια προϋπολογισμού 599.370,51 ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης-Άξονας ΄΄08-Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής στην ΠΔΜ΄΄ του Επιχειρησιακού προγράμματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ 2007-2013».
Τα πακέτα για την κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής αφορούν σε υπολογιστές, μηχανές γραφείου/συσκευές ήχου και εικόνας, διαδραστικούς πίνακες, έπιπλα, εξοπλισμό φυσιοθεραπείας, γυμναστικής, αθλοπαιδιών, ψυχοκινητικής αγωγής, εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης και ειδικό εξοπλισμό για παιδιά με κινητικά προβλήματα και παιδική χαρά με πιστοποιημένα όργανα.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κατά την υπογραφή της σύμβασης είπε: «Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να προβούμε σε μια ανακοίνωση που έχει ιδιαίτερο κοινωφελή σκοπό, γιατί αναφερόμαστε στα ειδικά σχολεία του δήμου Φλώρινας. Είναι ένα έργο το οποίο έχει εγκριθεί από το ΕΣΠΑ, 600.000 ΕΥΡΩ. Έγινε διεθνής διαγωνισμός και εδώ έχουμε τις προσφορές και τις συμβάσεις που θα υπογράψουμε σήμερα με τους αναδόχους οι οποίοι έδωσαν τις καλύτερες προσφορές. Ελπίζουμε ότι σύντομα τα σχολεία αυτά θα εξοπλιστούν με το απαραίτητο υλικό το οποίο απαιτείται, ώστε τα άτομα αυτά, τα οποία έχουν ειδική αγωγή, να μπορέσουν να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση στα σχολεία τους».

5 σχόλια:

  1. Σε ποιους χωρους θα μπει ο εξοπλισμος?στους ανυπαρκτους?στο ΕΕΕΕΚ δεν χωρανε τα ιδια τα παιδια..δεν αναπνεουν εκει κατω ξυπνηηηηηστε..τσουβαλιασμενα το ενα πανω στο αλλο ειναι ποτε θα το δειτε επιτελους??το ευρωπαικο ταμειο χρηματοδοτει τον εξοπλισμο σε μια κατα τα αλλα ευνοουμενη ευρωπαικη χωρα με την προυποθεση οτι υπαρχουν κτιρια,υποδομες καταλληλες ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ..με ραμπες για τα αμαξιδια για ειδικες τουαλετες και χωωωωρο για να κινουνται οταν ηδη αυτο απο μονο του γινεται με δυσκολια..να υπαρχουν αιθουσες για λογοθεραπεια φυσιοθεραπεια και ολες εκεινες τις θεραπειες που ειναι αναγκαιες για την καθημερινοτητα τους..τελος παντων ενα προβλημα ειναι προβλημα μονο οταν σε αφορα?αρκει μια και μονο επισκεψη στα μπουντρουμια του εεεεκ για να δει κανεις την αθλιοτητα..μια μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη δούμε κάτι καλό να γίνεται στο δήμο μας και ο κάθε κακόβουλος γράφει τα δικά του.Όσο για τον Σούλιο τη δουλειά του έκανε ως καθ' ύλην αρμόδιος για τον κάθε Δήμο της Δυτικής Μακεδονίας.Η ουσία είναι πως ο Δήμος κινήθηκε σωστά και έγκαιρα και προμηθεύτηκε τον εξοπλισμό που ζήτησαν οι σχολικές μονάδες σύμφωνα με τις ανάγκες τους.Όλα τ΄ άλλα είναι εκ του πονηρού και κακοήθιες!!! Ένας εκπαιδευτικός που περιμένει ως μάνα εξ' ουρανού τον εξοπλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που περιμένεις τον εξοπλισμό σαν μάνα εξ΄ουρανού σίγουρα δεν είσαι εκπαιδευτικός του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας και μάλλον ούτε εκπαιδευτικός αλλά κάποιος παρατρεχάμενος. Πολύ σωστά έπραξε ο Δήμος να προμηθευτεί αυτόν τον εξοπλισμό αλλά θα πρέπει να μεριμνήσει να λυθεί το θέμα της στέγασης του ΕΕΕΕΚ Φλώρινας και γενικότερα για την λύση όλων των προβλημάτων της ειδικής αγωγής στον Δήμο μας.

      Διαγραφή
  4. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΡΑΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ..

    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΒΟ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ



    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.