Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ξεκίνησε η 3η πανελλήνια συγκέντρωση ελεύθερης ιππασίας (video)

Με δωρεάν μαθήματα ιππασίας σε μικρούς και μεγάλους ξεκίνησε σήμερα το πρωί, στο χώρο του Ζωολογικού Κήπου, η 3η πανελλήνια συγκέντρωση ελεύθερης ιππασίας. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και video.

4 σχόλια:

  1. To 50% τωβν διοργανωτων της εκδήλωσης τάχθηκε φανερά και έμπρακτα κατά του μουσικού σχήματος και των φωτιστικών εφε. Η πολυσυμπαθέστατη, όπως φάνηκε, καλλιτεχνική οικογένεια, δεν ανήκε στις ακουστικές ικανότητες των αγαπημένων τετράποδων, τα οποία πρέπει οι ζωοφικλικές οργανώσουν να τα πάρουν από τους ιδιοκτήτες τους και να τα δώσουν σε ανθρώπους που ξέρουν και γνωρίζουν τι σημαίνει να διατηρείς τέτοια ζώα.
    Το γεγονός οτι δεν έχουμε ανθρώπινες απώλειες, εξ αιτίας των δίποδων της διοργάνωσης, οφείλεται μόνο στην προσοχή που επέδειξαν (αντί των ιδιοκτητών τους) τα μεγαλόσωμα ζώα, που όπως αποδείχθηκε κάθε άλλο παρά ΄΄ά λιγα΄΄ ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ta dio aloga bikan ston xoro me tin adeia tou proedrou tou ipikou silogou.sinxaritiria bravo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρωτη φορα βλεπω εκδηλωση με συμετοχη του δημου και να υπαρχει εισητιριο.πανουργος ο προεδρος του συλογου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λάζος ο βουνίσιος20 Ιουλίου 2014 στις 10:54 π.μ.

    η 3η συνάντηση σημείωσε τεράστια επιτυχία και ελπίζουμε κάθε χρόνο να βλέπουμε παρόμοιες διοργανώσεις στην πόλη και να ζωντανεύει το ζωολογικό πάρκο Φλώρινας που επι δέκα χρόνια μαράζωνε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.