Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Συναντήσεις των μελών του συνδυασμού «Ανατροπή – Δημιουργία»

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με φορείς της ΠΕ Φλώρινας ο συνδυασμός ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, η νέα περιφερειακή αρχή, με επικεφαλή τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Μπίρο Στέφανο και τους περιφερειακούς συμβούλους Γέρου Κωνσταντίνο, Παναγιωτίδου Ελισάβετ και Αντωνιάδη Γεώργιο, καθώς και τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Πετρουσιάνη Αθανάσιο, συναντήθηκαν την Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014, με αντιπροσωπεία της νοσοκομειακής επιτροπής των ιατρών του νοσοκομείου Φλώρινας, αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, εκπροσώπους του κέντρου υγείας Αμυνταίου και του ΚΑΦΚΑ.
Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τους εκπροσώπους για την υπάρχουσα κατάσταση όλων των δομών υγείας της ΠΕ και κατατέθηκαν προτάσεις για την βελτίωση τόσο της λειτουργίας όσο και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Την Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 η νέα περιφερειακή αρχή επισκέφθηκε τους χώρους του Πανεπιστημίου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου κ. Κωνσταντινίδη Χρήστο και με τον Γραμματέα Κοσμητείας της παιδαγωγικής σχολής κ. Ίνδο Ηλία.
Στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πανεπιστήμιο και κατατέθηκαν προτάσεις για την επίλυση τους αλλά και για την ανάπτυξη του πανεπιστημίου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς για την ανταπόκριση τους στο κάλεσμά μας και να δηλώσουμε ότι την προεκλογική μας δέσμευση για άμεση και συμμετοχική δημοκρατία θα την τηρήσουμε στο ακέραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.