Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ Φλώρινα

Άλλος ένας δυναμικός και έμπειρος μεσοαμυντικός παίχτης ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που θα παρουσιαστεί αρκετά ανανεωμένος στο νέο πρωτάθλημα.
Πρόκειται για τον 36χρονο Βαγγέλη Τσίγλη που ανήκε στον Άρη Λόφων και μπορεί να αγωνιστεί και με ευκολία τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αμυντικός χαφ. Η ομάδα του εύχεται υγεία και καλή πορεία στη σεζόν που ξεκινάει. Σιγά σιγά το ρόστερ του ΠΑΣ συμπληρώνεται και αναμένονται μόνο λίγες και προσεκτκές κινήσεις από εδώ και πέρα.

Ανανέωσε και ο Βαγγέλης Τασόπουλος
Το σήριαλ του καλοκαιριού για την ομάδα του ΠΑΣ έλαβε αίσιο τέλος και ο σκληροτράχηλος μεσοαμυντικός θα είναι και φέτος ερυθρόλευκος. Η περυσινή παρουσία του "Βάκη" ήταν άψογη με αποτέλεσμα το προπονητικό team και η διοίκηση της ομάδας να επιθυμούν διακαώς την παρουσία του και κατά τη φετινή σεζόν με την ομάδα. Έτσι ο πρόεδρος της ομάδας με προσωπικούς χειρισμούς φρόντισε και κράτησε τον παίχτη στην Φλώρινα και θα είναι για άλλη μία σεζόν ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας.
Η διοίκηση και το προπονητικό του ΠΑΣ εύχονται στον Β. Τασόπουλο να είναι και πάλι γερός και πετύχει με την ομάδα τους στόχους που έχουν καθοριστεί και φέτος.

Και ο μεγάλος Γιανγκουλίδης στον ΠΑΣ
Μετά την επιστροφή του Ηλία Γιανγκουλίδη, η ομάδα μας απέκτησε και τον μεγάλο αδερφό του Ευάγγελο Γιανγκουλίδη που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις και να δώσει πολλές λύσεις κυρίως στον χώρο του κέντρου του γηπέδου. Ο Βαγγέλης αποτελεί την 5η μεταγραφική προσθήκη του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και με το πολύ τρέξιμο και τη διάθεση για δουλεία που τον διακρίνει αναμένεται να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας. Τα προηγούμενα χρόνια ο μέσος πλέον του ΠΑΣ αγωνίστηκε για τον Αίαντα Αμμοχωρίου, Ηρακλή Αρμενοχωρίου και φυσικά για την ομάδα του χωριού του τον Άρη Παπαγιάννη, μάλιστα στις 2 πρώτες ομάδες αγωνίστηκε μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Ηλία κάτι που θα γίνει και φέτος στην Φλώρινα.
Το προπονητικό team και η διοίκηση του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ τον καλωσορίζουν στην ομάδα και του εύχονται υγεία και καλή πορεία.

3 σχόλια:

  1. όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εσύ 1:10 ο ίδιος έμεινες να λές και να γράφεις τα ίδια και τα ίδια, μεταξύ μας δέν άλλαξες καθόλου.
    ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τρελανε μας ΤΑΣΟΠΟΥΛΕ .... νικος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.