Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Στον Λεβαδειακό ο Λάζαρος Ηλιόπουλος

Στην ομάδα της Νότιας Ελλάδας και συγκεκριμένα στον Λεβαδειακό υπέγραψε ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΣ Φλώρινα Λάζαρος Ηλιόπουλος. Ο 16χρονος πορτιέρο θα αγωνίζεται πλέον στο πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα U17 του Λεβαδειακού, μετά από εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων της 1ης ομάδας του συλλόγου κου Κώστα Τόσκα και φυσικά του προπονητή της ομάδας κου Ηλία Λιόντου.
Ο Λάζαρος έχει δύο πρωταθλήματα ΕΠΣ Φλώρινας με το παιδικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 16 επίσημους αγώνες με το Ανδρικό τμήμα του συλλόγου έχοντας και τις περισσότερες συμμετοχές σε προπονήσεις από όλους του παίχτες της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια ο Ηλιόπουλος ήταν βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Φλώρινας, της 3ης Περιφέρειας αλλά και της Βόρειας Ζώνης, όπου κατέκτησε την 1η Πανελλήνια νίκη.
Η ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Φλώρινα εύχονται στον Λάζαρο υγεία, καλή σταδιοδρομία στη νέα του ομάδα και να επιτύχει όλους τους ποδοσφαιρικούς και προσωπικούς στόχους που έχει βάλει στη νέα ζωή που ανοίγεται μπροστά του.

3 σχόλια:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.