Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργαζομένων ΔΕΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εργαζομένων ΔΕΗ Ν. Φλώρινας καλεί τα μελή του και όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τις νέες, τους νέους και όλους τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 20:00 στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου, ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να νομοθετήσει και να διαμελίσει τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ.
Η υπόθεση πώλησης της «μικρής» ΔΕΗ δεν είναι υπόθεση μόνο των Εργαζομένων στη ΔΕΗ. Αφορά το σύνολο της κοινωνίας, τους φορείς, τους επαγγελματίες, τους βιοτέχνες, τους ξενοδόχους, τους αγρότες και όλο τον ελληνικό λαό.
Η ΔΕΗ ανήκει σε όλo τoν Ελληνικό λαό

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Όταν κάνετε ταξίδια στην Αυστραλία με δικά μας λεφτά ήταν καλά; Δεν χορτάσατε; Να πουληθεί και η μικρή και η μεγάλη ΔΕΗ και τα ορυχεία! Ο κ Τσίπρας παίζει καλά τον βρώμικο ρόλο του! Καλά κάνει, αλλά μη ψάχνετε άλλο για βλάκες που θα σας στηρίξουν στον <> αγώνα σας! Αν οι μισθολι σας γίνουν όσο και των άλλων υπαλλήλων στους δήμους, εκπ/κούς κτλ, τότε αγράμματοι ΔΕΗ τζίδες ζητήστε απο τον λαό στήριξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.