Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Το ψήφισμα του Συνδέσμου Βενζινοπωλών Φλώρινας που δόθηκε στον Αλέξη Τσίπρα

Οι μεγαλοκαρχαρίες των Αθηνών θέλουν να εισβάλλουν στην περιοχή μας ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, αμφισβητώντας τοπικούς παράγοντες γιατί για αυτούς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ κοινωνίες ανθρώπων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τοπικές συνθήκες προσφοράς εμπορευμάτων, μέσων και εργασίας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΗ.
Πρόβα τζενεράλε για όλα όσα πρόκειται να εφαρμοστούν είναι και η προτεινόμενη σύμβαση με τους τοπικούς μικροεργολάβους των ορυχείων μας, στα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ οι νέοι εργοδότες υποδεικνύουν και αναγκάζουν μέσω της σύμβασης τους μικροεργολάβους της περιοχής να προμηθεύονται καύσιμα αποκλειστικά από συγκεκριμένες επιχειρήσεις πώλησης καυσίμων που τις φύτεψαν στον τόπο μας εν μια νυκτί, με την γνωστή τακτική «του κουμπάρου» που γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί και μόνο αυτοί …ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι τιμές των καυσίμων κίνησης των φορτηγών και των μηχανημάτων των ορυχείων να αναπροσαρμόζονται με βάση τα τιμολόγια συγκεκριμένων επιχειρήσεων πώλησης καυσίμων ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ, της απολύτου αρεσκείας και έλεγχου του εργοδότη.
Δηλαδή εμείς οι πρατηριούχοι θα πρέπει να μεταναστεύσουμε από τον τόπο μας και να πάμε πού άραγε; Οι μικροεργολαβοι να υπογράψουν την θανατική τους καταδίκη; Με όχημα τέτοια μέτρα αρχικά στα ορυχεία Αχλάδας φαντάζεστε τι θα επακολουθήσει και στα υπόλοιπα ορυχεία και όχι μόνο της περιοχής μας;
Αλλά το ίδιο δεν θα συμβεί και σε άλλους κλάδους επαγγελματιών; Ποιός αμφιβάλλει ότι ακόμα και κέτερινγκ, κυλικεία, ακόμα και χαρτικά γραφείων κι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς θα μας έρχονται, με μέριμνα των νέων αφεντικών της μικρής ΔΕΗ;
Ζητούμε με το παρόν ψήφισμα την βοήθεια σας για να μην πραγματοποιηθεί αυτό το εφιαλτικό σενάριο, καλούμε δε όλους τους Φλωρινιώτες επαγγελματίες, φορείς και πολίτες σε μία καθολική ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΟΥΛΙΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

3 σχόλια:

  1. ρε σεις δεν το ήξερα οτι ο Ουλιάρης ειναι γραμματέας!
    αυτός δεν ειναι που είναι δημοτικός σύμβουλος? αυτός δεν είναι που είναι στα μαχαίρια με πολλούς συννδέλοφους του και όχι μονο?
    αυτός δεν είναι που είναι ΝεοΔημοκράτης?
    φτάνει η κοροιδία...ξυπνάτε ρεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΤΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΓΑΜΜΑ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ . ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΥΡΟΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Η Ν.Δ. ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.