Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Κοινό ψήφισμα των εμπορικών συλλόγων Φλώρινας και Αμυνταίου κατά της πώλησης της ΔΕΗ

Σύσσωμα τα Δ.Σ. των Εμπορικών Συλλόγων Αμυνταίου και Φλώρινας δηλώνουν την αντίθεση τους στο υπό κατάθεση Νομοσχέδιο στο θερινό τμήμα της Βουλής για την πώληση της λεγόμενης «Μικρής ΔΕΗ».
Η παροχή ρεύματος στα νοικοκυριά και στις ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει τέτοια παιχνίδια στις πλάτες του λαού, με τη περιουσία του λαού.
Εμείς οι Έμποροι του Νομού Φλώρινας πού τόσα πολλά υποφέραμε από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ καθώς και από μία πληθώρα αδικιών σε βάρος, σύσσωμοι εκφράζουμε την αγανάκτησή μας με την εκχώρηση-ξεπούλημα βασικών υποδομών της χώρας και της Δημόσιας Περιουσίας γνωρίζοντας ότι οι επιπτώσεις θα είναι τρομακτικές και στη ΚΟΙΝΩΝΙΑ αλλά και στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ αφού θα προκύψουν διάφορες στρεβλώσεις όπως η αύξηση του κόστους παραγωγής πού σαν συνέπεια θα έχει την αύξηση του συνόλου των τιμών.
Συμμετέχουμε στο σύνολο μας δυναμικά και αποφασιστικά στις κινητοποιήσεις πού έχουν προαναγγείλει οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και οι φορείς της Δυτ. Μακεδονίας.
Λέμε ΟΧΙ στη πώληση της ΔΕΗ.
Λέμε ΟΧΙ στην υποθήκευση του μέλλοντος της Χώρας και του Λαού μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ταλλίδης Θωμάς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
Μπούτσης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.