Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Σάρισες: ήττα και αποκλεισμός για τις γυναίκες σε αγώνα «θρίλερ»

Την ήττα με 3-4 γνώρισε η γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ από τον ΦΑΡΟ Αλεξανδρούπολης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των μπαράζ ανόδου για την Α2 κατηγορία.
Ο αγώνας έγινε στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 5/4/2014 στο πλαίσιο των αγώνων μπαράζ μεταξύ των Πρωταθλητριών Ομάδων των Πρωταθλημάτων Β΄ Εθνικής Γυναικών της Τοπικής Επιτροπής Βορείου Ελλάδας. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ εκπροσωπώντας τη Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Πρωταθλήτρια Έβρου “ΦΑΡΟ” Αλεξανδρούπολης και την Πρωταθλήτρια Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας “ΠΕΡΑ” Θεσσαλονίκης. Καθώς η ομάδα ΠΕΡΑ δεν κατέβηκε να αγωνιστεί έμεινε μόνο το παιχνίδι με την ομάδα της Θράκης να καθορίσει ποια ομάδα θα προκρινόταν στα τελικά μπαράζ στην Αθήνα.
Στον αγώνα αυτό οι ΣΑΡΙΣΕΣ παρατάχτηκαν με τις ΣΑΝΤΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ Ειρήνη, ΕΥΘΥΜΙΟΥ Άννα και ΡΟΥΦΑ Ευτυχία, ενώ αναπληρωματική ήταν η ΜΠΕΚΙΑΡΗ Ανδρονίκη. Στο πρώτο παιχνίδι η Ευθυμίου έχασε από την πρώτη αθλήτρια του ΦΑΡΟΥ εύκολα 3-0. Στη συνέχεια η Σαντουρτζόγλου κέρδισε την αντίπαλό της 3-0 και έτσι ισοφάρισε το ομαδικό σκορ 1-1. Στο επόμενο η Ρούφα ξεκίνησε δυνατά, προηγήθηκε 2-0, όμως στο τέλος λύγισε και έχασε 3-2. Το κρίσιμο διπλό κρίθηκε και αυτό στα 5 σετ. Οι Σαντουρτζόγλου και Ευθυμίου κέρδισαν 3-2 και το σκορ διαμορφώθηκε 2-2. Στη συνέχεια η Σαντουρτόγλου ηττήθηκε 1-3 και η Ευθυμίου κέρδισε 3-0. Έτσι, το σκορ έγινε 3-3 και όλα θα κρίνονταν στον τελευταίο αγώνα. Η μικρή μας αθλήτρια Ευτυχία “τα έδωσε όλα”. Προηγήθηκε 1-0, 2-1 σετ και ισοφαρίστηκε 2-2. Στο τελευταίο σετ του τελευταίου παιχνιδιού έχανε 10-8, προηγήθηκε 11-10, αλλά τελικά έχασε 13-11 και έτσι οι ΣΑΡΙΣΕΣ έχασαν τον αγώνα 4-3.
Συνολικά ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διήρκησε 3 ώρες και κράτησε σε αγωνία αθλήτριες και προπονητές. Τα κορίτσια μας στάθηκαν άξια αγωνιζόμενες πρώτη φορά σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Δείχνουν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία και είναι σίγουρο ότι του χρόνου θα παρουσιαστούν ακόμα πιο δυνατές παλεύοντας για τo καλύτερο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και στον προπονητή τους κ.Ευθυμίου για την πιο επιτυχημένη χρονιά που είχε ποτέ ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ!!!
Δηλώσεις του Προπονητή:
Αισθάνομαι πραγματικά παράξενα. Από τη μία είμαι υπερήφανος για αυτά τα κορίτσια που φέτος έφτασαν την ομάδα τόσο ψηλά. Από την άλλη νιώθω πικρία για τον τρόπο που χάσαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και για 2 μόνο πόντους δεν πάμε στην Αθήνα. Τα κορίτσια είναι ακόμα μικρά και τους λείπει η εμπειρία να διαχειρίζονται τα κρίσιμα σημεία. Του χρόνου θα δουλέψουμε σκληρά και θα τα πάμε καλύτερα. Εύχομαι στον ΦΑΡΟ καλή επιτυχία στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.