Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τι προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα για το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Μετονομασία Σχολής και τμημάτων, συγχώνευση τμημάτων, κατάργηση παραρτημάτων και τμημάτων, ίδρυση Σχολής και συγκρότηση Σχολών, προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα για το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας.
Ειδικότερα για τη Φλώρινα:

Η Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας μετονομάζεται σε Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής

Το Τμήμα Φυτικής Παραγωγής, το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής και το Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων του Παραρτήματος Φλώρινας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα συγχωνεύονται σε Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα και κατευθύνσεις προχωρημένου εξαμήνου:
α) Φυτικής Παραγωγής
β) Ζωικής Παραγωγής
γ) Αγροτικής Οικονομίας
δ) Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων
Το Τμήμα που προκύπτει από τη συγχώνευση έχει το γνωστικό αντικείμενο των κατευθύνσεών του. Μέχρι την ανάδειξη Προϊσταμένου στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι 30 Νοεμβρίου 2013, καθήκοντα Προϊσταμένου Τμήματος ασκεί ο Προϊστάμενος του Τμήματος Φυτικής Παραγωγής του Παραρτήματος Φλώρινας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τη Φλώρινα.

Δείτε αναλυτικά το Π.Δ. εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.